Αρχική Αεροπορικά Νέα Τεράστιες οι ζημιές από τις “λευκές απεργίες” που μαστίζουν τα ελληνικά αεροδρόμια

Τεράστιες οι ζημιές από τις “λευκές απεργίες” που μαστίζουν τα ελληνικά αεροδρόμια

Τεράστιες οι ζημιές από τις “λευκές απεργίες” που μαστίζουν τα ελληνικά αεροδρόμιαΟι «λευκές» απεργίες που μαστίζουν τα ελληνικά αεροδρόμια, αν δεν τερματισθούν το συντομότερο δυνατόν θα καταστρέψουν τις αεροσυγκοινωνίες Κύπρου και Ελλάδας, τονίζει με επιστολή του προς όλους τους φορείς που εμπλέκονται στις αεροσυγκοινωνίες της Ελλάδας, στους αρμόδιους Υπουργούς και στους παρεμφερείς Συνδέσμους Κύπρου και Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA).

Οι Ελληνικές αεροπορικές εταιρείες, αλλά και αρκετοί οικονομικοί φορείς στον Τουρισμό ξοδεύουν τεράστια ποσά, περισσότερο όμως θα επηρεασθεί η Κύπρος γιατί οι Κυπριακές Αερογραμμές αντιμετωπίζουν σοβαρότατο και ανυπέρβλητο πρόβλημα, λόγω της άρνησης της Τουρκίας να επιτρέπει υπερπτήσεις των κυπριακών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Η κίνηση από/προς Ελλάδα έχει επηρεαστεί κατακόρυφα. Παράλληλα, η διοχέτευση του επιβατικού κοινού από/προς Ευρώπη, κατανέμεται διαμέσου τρίτων χωρών και αεροπορικών εταιρειών.

Με την ανακοίνωση αυτή ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει όλους του εμπλεκόμενους στις αεροσυγκοινωνίες φορείς και παράλληλα να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την καταστροφή η οποία θα επέλθει. Οι κυρίως επηρεαζόμενοι είναι οι ελληνικοί και κυπριακοί αερομεταφορείς, οι οποίοι μετρούν ήδη τεράστιες ζημιές.

Και καταλήγουν
Πιστεύουμε ότι οι Έλληνες αδελφοί μας, θα μελετήσουν προσεκτικά τους κινδύνους και την καταστροφή που θα υπάρξει αν συνεχιστεί το φαινόμενο των «λευκών» απεργιών στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.