Αρχική Ελλάδα Πολυπληθής Κινεζική αποστολή, από κυβερνητικά, τραπεζικά στελέχη, και επιχειρηματίες βρίσκεται αυτές τις...

Πολυπληθής Κινεζική αποστολή, από κυβερνητικά, τραπεζικά στελέχη, και επιχειρηματίες βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα

Celestyal Cruises

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κινεζικής Γερουσίας (National Consultative Assembly of China), κ. Jia Qinglin, θα έχει σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 16:00, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στις εγκαταστάσεις της COSCO στον Πειραιά.

Ο κ. Jia πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα επικεφαλής πολυπληθούς αποστολής, αποτελούμενης από κυβερνητικά και τραπεζικά στελέχη καθώς και από επιχειρηματίες.

Μετά τη συνάντηση θα γίνει σύντομη ξενάγηση στους χώρους του λιμανιού, ενώ θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη και της διοίκησης της COSCO προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στη συνέχεια, ο υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργανώνει το Ελληνοκινεζικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο Intercontinental και ώρα 20:00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Χρυσοχοϊδης θα υπογράψει με τον Υφυπουργό Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Zhong Shan, Μνημόνιο Οικονομικής Συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας. Παράλληλα, θα υπογραφούν και 6 επιχειρηματικές συμφωνίες μεταξύ κινεζικών και ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις ελληνικών και κινεζικών επιχειρήσεων, που έχουν ως κύριο στόχο να διερευνήσουν τις επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.