Αρχική Εκδηλώσεις Η Γιαγιά μου η Αθήνα, μια παράξενη εξερεύνηση

Η Γιαγιά μου η Αθήνα, μια παράξενη εξερεύνηση

Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με την Εταιρεία Ίδρυσης Παιδικών και Εφηβικών Βιβλιοθηκών, πραγματοποιούν για τους μικρούς μας φίλους, από 24 Οκτωβρίου, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, το διαδραστικό πρόγραμμα «Η Γιαγιά μου η Αθήνα». Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των παιδικών εκδηλώσεων Η πόλη ανοίγεται στα παιδιά  με περιεχόμενο τη σχέση Παιδί – Πόλη – Τέχνη.

Μια παράξενη εξερεύνηση, στις γειτονιές της Αθήνας, μέσα από τα βιβλία.
Το πρόγραμμα Η Γιαγιά μου η Αθήνα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της παρατήρησης και τη διέγερση της φαντασίας των παιδιών, τα οποία καλούνται να γνωρίσουν τις γειτονιές της Αθήνας, τα κτήρια, την ιστορία τους και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν.

Παράλληλα, θα φιλοξενηθεί και έκθεση παιδικού βιβλίου, προκειμένου να δημιουργηθεί μία εστία μελέτης και ψυχαγωγίας, αλλά και ομαδικότητας και ανάπτυξης της ερευνητικής διάθεσης των παιδιών.

Οι επισκέψεις σχολείων πραγματοποιούνται τα πρωινά, Τρίτη έως Παρασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 210 8846009.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή, 15.00- 19.00
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη: 
Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης, τηλ. 210-8846011, 210-8846012

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.