Αρχική Γαστρονομία Athens Ledra Marriott – Viva Argentina! Απολαύστε μοναδικές γεύσεις από τη Νότια...

Athens Ledra Marriott – Viva Argentina! Απολαύστε μοναδικές γεύσεις από τη Νότια Αμερική και κερδίστε ένα ταξίδι για δύο στο Μπουένος Άιρες..

Athens Ledra Marriott - Viva Argentina!Σε ένα γευστικό ταξίδι με εκλεκτά πιάτα από την Αργεντινή που ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την 24 Σεπτεμβρίου 2011, μας καλεί το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott.

Στο τέλος της γευστικής αυτής εβδομάδας θα κληρωθούν δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για δύο άτομα από Αθήνα στο Μπουένος ‘Αιρες που θα περιλαμβάνουν και διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στο πολυτελές ξενοδοχείο Marriott του Μπουένος Άιρες.

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, σε συνεργασία με την Air France, την KLM και υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής φέρνουν μια ευφάνταστη ποικιλία από γαστρονομικές νοστιμιές από την Αργεντινή στην Αθήνα. Η Αργεντίνικη κουζίνα προσφέρει διακριτικές γεύσεις που μοιάζουν με ένα μοναδικό συνδυασμό της ισπανικής, γαλλικής και ιταλικής κουζίνας, μετατρέποντας κάθε δείπνο σε μία γαστρονομική εμπειρία.

Κατά την εορταστική εβδομάδα οι επισκέπτες του εστιατορίου θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 12:00. Η κλήρωση περιλαμβάνει δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για δύο άτομα στο Μπουένος ‘Αιρες και διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στο κεντρικό ξενοδοχείο Marriott Plaza του Μπουένος ‘Αιρες.  
 
Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορείτε να απευθυνθείτε στο προσωπικό του εστιατορίου Zephyros  ή καλέστε το 210 930 0060.

Βραδινός Μπουφές: 18:30 – 23:00. Από  €28.00 κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνεται σαλάτα και μπουφές γλυκών).
Γευσιγνωσία Αργεντίνικων κρασιών: Μόνο €10.00 επιπλέον κατ’ άτομο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.