Αρχική Τουρισμός Aπελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων και στον τουριστικό τομέα

Aπελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων και στον τουριστικό τομέα

Απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων και στον τουριστικό τομέαΘέματα απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων του τομέα Τουρισμού, αφορούσαν οι τέσσερις συναντήσεις που έγιναν από το Νοέμβριο του 2010 και εξής μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού με εκπροσώπους της τρόικας, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Όπως ενημερώνει ο κ. Νικητιάδης πρόκειται για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις Οδικών Μεταφορών και τις Τουριστικές λιμουζίνες. “Οι συναντήσεις ήταν ενημερωτικού περιεχομένου, αφορούσαν σε τεχνοκρατικά ζητήματα και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να περιγραφεί ο ρόλος των εκπροσώπων των δανειστών ως τοποτηρητών”, αναφέρει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και προσθέτει ότι “η σύννομη λειτουργία των υπηρεσιών εξασφαλίζεται από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες”.
Το έγγραφο του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη ο οποίος είχε ζητήσει να ενημερωθεί εάν έχει υπάρξει – έστω και άτυπη – παρουσία “παρατηρητών” που να επισκέπτονται το υπουργείο ή εποπτευόμενους από αυτό φορείς.

Πηγή www.sofokleousin.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.