Αρχική Rally Το 3ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ θα φιλοξενήσει η Πάτρα το διήμερο 1...

Το 3ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ θα φιλοξενήσει η Πάτρα το διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου

Διεθνές Σιρκουί Καρτ ΠατρώνΣτο διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου 2011, πρόκειται να φιλοξενηθεί στη Πάτρα το 3ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ (P.I.C.K.®).

Οι διοργανωτές πρωτοπορούν και φέτος, καθώς το κέντρο της Πάτρας δεν θα μετατραπεί σε πίστα μόνο για καρτ, αλλά θα φιλοξενήσει Σιρκουΐ Ποδηλασίας, με αφορμή τα 40 χρόνια του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμμετοχή του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή καρτ, Jonathan Thonon.
Το Διεθνές Σιρκουί Καρτ (P.I.C.K.®) αποτελεί ήδη μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και την μοναδική αθλητική διοργάνωση για καρτ στο είδος της στη χώρα μας.
Η αγωνιστική διαδρομή των 920 μέτρων περικλείει τον αστικό πυρήνα της Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου – Μαιζώνος – Αγ. Νικολάου – Κορίνθου – Πατρέως). Η χάραξη της διαδρομής εξασφαλίζει στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού πάμπολλα σημεία εξαιρετικής θέασης.

Η Λουξ Μαρλαφέκας είναι για τρίτη συνεχή χρονιά ο επίσημος χορηγός του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας / Patras International Circuit for Kart (P.I.C.K.).

Ο κύριος Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Λουξ, δήλωσε: «Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Λουξ στηρίζει το Διεθνές Σιρκουί για Καρτ και θα εξακολουθήσει να το κάνει, καθώς πιστεύει στις προοπτικές που δίνει ο θεσμός στο άθλημα και στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας που τον φιλοξενεί».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.