Αρχική Αεροπορικά Νέα Το λευκό κρασί της easyJet αναδείχθηκε, το καλύτερο στους αιθέρες

Το λευκό κρασί της easyJet αναδείχθηκε, το καλύτερο στους αιθέρες

Easyjet A-319H easyJet, σημειώνει μία ακόμα επιτυχία, που αυτή τη φορά αφορά το λευκό κρασί που σερβίρει τις πτήσεις της. Κατόπιν τυφλής δοκιμής που πραγματοποιήθηκε από επιτροπή διεθνών ταξιδιωτών και γευσιγνωστών, το λευκό κρασί της easyJet αναδείχθηκε, ως το καλύτερο στους αιθέρες.

Η γευσιγνωσία διεξήχθη από την ιστοσελίδα  σύγκρισης πτήσεων, Skyscanner (http://www.skyscanner.net/), με μια κριτική επιτροπή 10 ατόμων, επικεφαλής  της οποίας ήταν ο γνωστός γευσιγνώστης Tom Cannavan (http://www.wine-pages.com/tom-cannavan.html). Ζητήθηκε από την επιτροπή να δοκιμάσει με τη μέθοδο της τυφλής δοκιμής, 12 κόκκινα και 12 λευκά κρασιά, τα οποία σερβίρονται στις πτήσεις των σημαντικότερων αερομεταφορέων και να τα βαθμολογήσει με άριστα το 10.
Το λευκό κρασί που σερβίρει η easyJet στις πτήσης της – Louis Mondeville Côtes de Gasgogne (εκ Γαλλίας), κατατάχθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία του λευκού κρασιού. Η easyJet ξεπέρασε τις AirFrance, British Airways, Emirates και Virgin Atlantic, φτάνοντας στην κορυφή των προτιμήσεων σε ό,τι φορά το λευκό κρασί των αεροπορικών εταιρειών.  
 
Ο James Cave, ειδήμων σε θέματα κρασιού της Skyscanner και συντάκτης στο blog κρασιού regularwino.com, σχολίασε: «Πριν τη δοκιμή, είχα υψηλές προσδοκίες από αεροπορικές εταιρείες όπως η Emirates, καθώς γνωρίζω ότι επενδύουν σημαντικά στα τρόφιμα και τα ποτά που σερβίρουν στις πτήσεις τους –αλλά εξεπλάγην ευχάριστα από τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού ναύλου.»
 
«Παρόλο που τα αποτελέσματα αυτά αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις των επιβατών σε ό,τι φορά το κρασί, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συνθήκες κατανάλωσης κρασιού διαφέρουν στα 30,000 πόδια –οι γευστικοί κάλυκες αδρανούν, το κρασί μπορεί να μη βρίσκεται στην κατάλληλη θερμοκρασία δωματίου, η διαθεσιμότητα φρέσκου οξυγόνου είναι περιορισμένη και σε συνδυασμό με την πίεση εντός της καμπίνας, το κρασί δεν «αναπνέει» με τον ίδιο τρόπο, όπως στο έδαφος. Για αυτό το λόγο, οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να λαμβάνουν τους παράγοντες αυτούς υπ’ όψιν, όταν επιλέγουν τα κρασιά που θα σερβίρουν στους επιβάτες τους στις πτήσεις.»

Η Catherine Lynn, Customer and Revenue Director της easyJet δήλωσε: “Καθώς και η ίδια είμαι λάτρης του  κρασιού, χάρηκα ιδιαίτερα όταν πληροφορήθηκα ότι το λευκό κρασί που διατίθεται προς πώληση στις πτήσεις μας επιλέχθηκε ως το καλύτερο όλων των αεροπορικών εταιριών. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία στους επιβάτες μας αλλά και ακόμα πιο ευχαριστημένοι που τους δίνουμε τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να απολαμβάνουν το καλύτερο κρασί στους αιθέρες!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.