Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο Διευθ. Σύμβουλος της Star Alliance προτάθηκε ως επικεφαλής της Austrian Airlines

Ο Διευθ. Σύμβουλος της Star Alliance προτάθηκε ως επικεφαλής της Austrian Airlines

Jaan AlbrechtΟ  Jaan Albrecht, Διευθύνων Σύμβουλος της  Star Alliance Services GmbH, προτάθηκε από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Deutsche Lufthansa AG για τη θέση του Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο και Διευθύνοντος Συμβούλου της Austrian Airlines AG, αρχής γενομένης από την 1η Νοεμβρίου 2011. Η υποψηφιότητα θα συζητηθεί από το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας στην επόμενη συνεδρίασή του εντός του Σεπτεμβρίου.
Από το 2001 ο κ. Albrecht βρίσκεται στο τιμόνι του οργανισμού της Star Alliance, με έδρα στην Φρανκφούρτη Γερμανίας, και είναι υπεύθυνος για το συντονισμό των δραστηριοτήτων της ηγέτιδας, σε παγκόσμιο επίπεδο, συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών.  
Ο Rob Fyfe, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της συμμαχίας, σχολίασε το νέο: «Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ο Jaan ηγήθηκε της ανάπτυξης της Star Alliance συντονίζοντας τις δραστηριότητες των μελών αεροπορικών εταιρειών, ήταν η αιχμή του δόρατος στη διαδικασία απόκτησης νέων μελών και στην ανάπτυξη στρατηγικών και πρωτοβουλιών έτσι ώστε να ενισχυθεί η θέση της Star Alliance και στους πελάτες αλλά και στα μέλη – εταιρείες. Λυπούμαστε που χάνουμε ένα τόσο ικανό και πολύ αποδοτικό Διευθύνοντα Σύμβουλο, όμως  η διαδικασία υποψηφιότητάς του στο νέο του ρόλο συνοδεύεται από τις καλύτερες ευχές όλων των μελών- αερομεταφορέων και την ευγνωμοσύνη μας για τον τρόπο με τον οποίο ηγήθηκε και υπηρέτησε τη συμμαχία τα τελευταία δέκα χρόνια».
Η σημερινή ανακοίνωση οδηγεί το Εκτελεστικό Συμβούλιο στην αναζήτηση νέου Διευθύνοντος Συμβούλου υπό την καθοδήγηση του Rob Fyfe. Έως ότου ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του διαδόχου του Jaan Albrecht, ο ίδιος θα παραμείνει στην ηγεσία των προγραμμάτων και δραστηριοτήτων της Star Alliance.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.