Αρχική Congresses Διεθνές Συνέδριο για τον Τουρισμό (ICOT 2012)

Διεθνές Συνέδριο για τον Τουρισμό (ICOT 2012)

Το Διεθνές Συνέδριο για τον Τουρισμό (ICOT 2012) θα πραγματοποιηθεί στους Αρχάνες της Κρήτης,  23-26 Μαϊου 2012, με θέμα 
Μορφές τουρισμού, ειδικού ενδιαφέροντος: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον

Στόχοι Συνεδρίου και πεδίο εφαρμογής

Η ανάπτυξη του μαζικού τουρισμού έχει δημιουργήσει απειλές και προβλήματα που έχουν επηρεάσει τους προορισμούς και τις τοπικές κοινότητες, σχεδόν σε κάθε γωνιά του κόσμου. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα του μαζικού τουρισμού, πολλές κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, κοινότητες, καθώς και  τουριστικοί οργανισμοί έχουν στραφεί σε εναλλακτικές μορφές τουριστικής ανάπτυξης. Μια τέτοια εναλλακτική λύση είναι και η λύση των «special interest tourism». Κάτι που ενώ έχει γίνει κέντρο προσοχής για την τουριστική βιομηχανία, στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική βιβλιογραφία, δεν είναι τόσο γνωστό.

Έχοντας αυτά κατά νου, ICOT 2012 και με στόχο να συμβάλει στη συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με αυτά τα ζητήματα. Στο  συνέδριο του 2012, έχει θέσει ως στόχο την ενημέρωση για τη μελλοντική πολιτική και τη διαχείριση των ειδικών τουριστικών σχεδίων ενδιαφέρον από επαγγελματίες του τουρισμού, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, φορείς χάραξης πολιτικής, συμβούλους, επαγγελματίες, κυβερνητικούς αξιωματούχους κλπ.

Το συνέδριο του ICOT 2012 θα επικεντρωθεί σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Για την εγγραφή ή οποιαδήποτε άλλα ερωτήματα, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.iatour.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.