Αρχική Τουρισμός Παύλος Γερουλάνος: Το πιο ουσιαστικό είναι να μην εφησυχάσει κανείς

Παύλος Γερουλάνος: Το πιο ουσιαστικό είναι να μην εφησυχάσει κανείς

pavlos geroulanosΔεν θα είναι τα τελικά αποτελέσματα τόσο θεαματικά όσο είναι μέχρι σήμερα, δεν έχουμε ακόμα τα στοιχεία Ιουλίου – Αυγούστου, αν πραγματικά συνεχίζουμε να έχουμε μια παρόμοια αύξηση αφίξεων κι εσόδων, …. θα μιλάμε για εξαιρετικά καλή χρονιά. Τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στο Βήμα FM ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.
….. Το πιο ουσιαστικό είναι να μην εφησυχάσει κανείς, ούτε εμείς ούτε οι ξενοδόχοι, ούτε οι άλλοι άνθρωποι του τουρισμού, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη προς την κατεύθυνση που έχουμε προαποφασίσει εδώ και ενάμιση χρόνο.
Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις, δεν κάνουν ποτέ καλό, σεβόμαστε απολύτως το δικαίωμα οποιουδήποτε να κινητοποιηθεί. Πρέπει να σας πω το εξής. Ο τρόπος με τον οποίο διαμαρτυρήθηκε το ΠΑΜΕ, ήταν αυτός ο παλιός αρτηριοσκληρωτικός τρόπος του ΠΑΜΕ, ο οποίος και κανένα αποτέλεσμα δεν έχει.
Τα πραγματικά αιτήματα των εργαζομένων ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι πάρα πολύ ουσιαστικά και τα συμμερίζομαι απόλυτα. Όπως και  την ανάγκη για πραγματικούς ελέγχους, ώστε να μην παραβιάζεται το 17% των μαθητευόμενων εργαζομένων είναι ένα διαχρονικό αίτημα των ξενοδοχοϋπαλλήλων.
Αν όλος αυτός ο πλούτος που δημιουργείται με την αύξηση του τουρισμού δεν μεταφραστεί σε θέσεις εργασίας, σε μεγαλύτερο εισόδημα για όσους δουλεύουν στον τουρισμό, είναι λάθος. Αυτό το οποίο ζητούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι είναι ένα απόλυτα δίκαιο αίτημα και με τον κ. Κουτρουμάνη εντατικοποιούμε τους ελέγχους ακριβώς για να πετύχουμε αυτό το πράγμα.

 Το ΦΠΑ το κοιτάμε με τον κ Βενιζέλο. Αυτό το οποίο προσπαθούμε να βρούμε, είναι τον τρόπο με τον οποίο το εξαγώγιμό μας προϊόν μπορεί να είναι όσο πιο φτηνό και ανταγωνιστικό γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.