Home Airlines News Weekendair: Ταξιδέψτε στη business class της Olympic Air με 111 ευρώ

Weekendair: Ταξιδέψτε στη business class της Olympic Air με 111 ευρώ

Olympic AirΑυτό το καλοκαίρι, η Olympic Air δίνει την ευκαιρία στο επιβατικό κοινό να ταξιδέψει Business Class με προνομιακές τιμές στους Weekendair προορισμούς του εσωτερικού. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας στους οποίους ισχύει ο χαμηλός ναύλος του προγράμματος Weekendair (για τη business class) είναι: Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος, Θεσσαλονίκη (από και προς Αθήνα). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Κάιρο και Τίρανα (από και προς Αθήνα).

Η προσφορά, για 850 θέσεις, ξεκινά σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 83 ευρώ για την αναχώρηση και από τα 64 ευρώ για την επιστροφή. Για τα δρομολόγια εσωτερικού ο ναύλος για business class θέση ξεκινά από τα 130 ευρώ για την αναχώρηση και από τα 111 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:

Αθήνα – Κάιρο

από €83

Κάιρο – Αθήνα

από €64

Αθήνα – Τίρανα

από €85

Τίρανα – Αθήνα

από €66

Προορισμοί εσωτερικού (business class):

Αθήνα – Χανιά

από €130

Χανιά – Αθήνα

από €111

Αθήνα – Ηράκλειο

από €130

Ηράκλειο – Αθήνα

από €111

Αθήνα – Ρόδος

από €130

Ρόδος – Αθήνα

από €111

Αθήνα – Θεσσαλονίκη

από €130

Θεσσαλονίκη – Αθήνα

από €111

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version