Αρχική Διεθνή Τα Grace Hotels επεκτείνονται στην Ασία

Τα Grace Hotels επεκτείνονται στην Ασία

Grace Hotel BeijingΤα Grace Hotels επεκτείνονται στην Ασία με την απόκτηση του Yi House, του μοναδικού boutique ξενοδοχείου στη φημισμένη 798 Art District του Πεκίνου, σε συνεργασία με τους παλιούς ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της φημισμένης περιοχής του Πεκίνου 798 Art District, ενός από τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης όπου χτυπά η καρδιά της σύγχρονης τέχνης, αρχιτεκτονικής, θεάτρου και μουσικής, φιλοξενώντας γεγονότα διεθνούς εμβέλειας. Το ξενοδοχείο σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό ως Grace Beijing (www.gracebeijing.com) και θα είναι η νεότερη είσοδος στην οικογένεια των Grace Hotels, τα οποία αποτελούν μέλος του παγκόσμιου ομίλου Libra Group.

Το Grace Beijing διαθέτει 30 πολυτελή δωμάτια, καθένα με τις δικές του σχεδιαστικές αναφορές και  μοναδική σύγχρονη διακόσμηση. Το φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει πλέον μετονομαστεί σε “Yi House”, προς τιμή της ιστορίας και των καταβολών του ξενοδοχείου, σερβίροντας Μεσογειακές και Ασιατικές γεύσεις, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό κελάρι κρασιών που διαθέτει. Το Grace Beijing  αποτελεί το πρώτο απόκτημα των Grace Hotels στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η διοίκηση του ομίλου σημειώνει ότι θα υπάρξουν και άλλα Grace Hotels στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, η απόκτηση του Yi House Hotel αποτελεί συνέχεια της  σημαντικής  επέκτασης του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική στα τέλη του 2010, με την ανακοίνωση των Grace Panama, Grace Cafayate στην Αργεντινή και Vanderbilt Grace στο Newport Rhode Island των Η.Π.Α.

Σχολιάζοντας τη γέννηση του Grace Beijing, ο κ. Philippe Requin, Διευθύνων Σύμβουλος των Grace Hotels, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για να κάνουμε ευρύτερα γνωστή τη γοητεία και τη φινέτσα που αντικατοπτρίζεται στις υπηρεσίες και τη σχεδιαστική φιλοσοφία των ξενοδοχείων Grace. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Yi House έχει δεχτεί στο παρελθόν πολλές προσωπικότητες της διεθνούς καλλιτεχνικής κοινότητας, ενώ έχει φιλοξενήσει στους χώρους του μεγάλο αριθμό εκθέσεων. Το Grace Beijing θα προσφέρει την τέλεια απόδραση στην πόλη για οποιονδήποτε ταξιδεύει για δουλειά ή διακοπές και αναζητά κορυφαία διεθνή επίπεδα πολυτέλειας και υπηρεσιών από ένα chic boutique ξενοδοχείο». Τις ερχόμενες εβδομάδες, τα Grace Hotels θα προσθέσουν τις πινελιές του μοναδικού στυλ και των υπηρεσιών τους, πριν τα επίσημα εγκαίνια του Grace Beijing. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.