Αρχική General Ταύτιση απόψεων για την ανάγκη της ενεργούς συμμετοχής των Ελλήνων εφοπλιστών στην...

Ταύτιση απόψεων για την ανάγκη της ενεργούς συμμετοχής των Ελλήνων εφοπλιστών στην εθνική προσπάθεια για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας

Μιχάλης ΧρυσοχοΐδηςΟ υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, και ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Χάρης Παμπούκης, πραγματοποίησαν, τη Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κ. Θεόδωρο Βενιάμη και τον κ. Χρήστο Κανελλάκη, στο κτίριο του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στον Πειραιά (Ακτή Βασιλειάδη).

Κατά τη συνάντηση, υπήρξε ταύτιση απόψεων για την ανάγκη της ενεργούς συμμετοχής των Ελλήνων εφοπλιστών στην εθνική προσπάθεια για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση και την αναστήλωση της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοϊδης και ο κ. Παμπούκης επισήμαναν τη βούληση του Υπουργείου να προχωρήσει στην ουσιαστική ενίσχυση και αναβάθμιση της ελληνικής ναυτιλίας με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα εξειδικευτούν και θα παρουσιαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.