Home Ferry Schedules Στην Τουρκία (Δικελί) με τη NEL Lines

Στην Τουρκία (Δικελί) με τη NEL Lines

Nel LinesΤο Δικελί είναι μια μικρή, γραφική παραθαλάσσια πόλη στα παράλια της Τουρκίας απέναντι από τη Μυτιλήνη και 120 χλμ βόρεια της Σμύρνης. Είναι κατ’ εξοχήν καλοκαιρινό θέρετρο με ένα αρκετά μεγάλο λιμάνι με καλές συνδέσεις και πλούσια ιστορία που μετράει από τα προϊστορικά χρόνια. Κοντά βρίσκεται η ανεξερεύνητη ακόμα αρχαία Atarna.

Η περιοχή σφύζει τόσο από φυσικές ομορφιές όπως η ηφαιστειακή λίμνη στο χωριό Merdivenli, τα σπήλαια του Demirtas και του Delitas καθώς και το ελατόδασος που εκτείνεται προς τον ποταμό Madra. Η περιοχή επίσης φημίζεται για τις θερμές πηγές των χωριών Nebiler, Bademli και Kocaoba, και για τις παραλίες στο Bademli και στο Denizkoy.

Στο Δικελί αξίζει κανείς να επισκεφθεί το τζαμί Markez το οποίο χρονολογείται από το 1789 και αποτελεί σπάνιο δείγμα ξύλινης αρχιτεκτονική, κατασκευασμένο χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα καρφί!
Η NEL LINES βάζει γραμμή πλεύσης από Μυτιλήνη προς Δικελί κάθε Τρίτη και Σάββατο στις 8.30 πμ.

ΓΙΑ ΔΙΚΕΛΙ
από ΜΥΤΙΛΗΝΗ
κάθε
Τρίτη (αναχ. στις 08:30)
Σάββατο (αναχ. στις 08:30)
ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
από ΔΙΚΕΛΙ
κάθε
Τρίτη (αναχ. στις 18:00)
Σάββατο (αναχ. στις 18:00)
Τιμές μετ’ επιστροφής: Επιβάτης: 16 € | I.X: 30 € | Μοτό: 15 €

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 22510 37755 || ΔΙΚΕΛΙ, ΑΙΒΑΛΙ: 00902327127654

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version