Αρχική Airlines News Η easyJet «Δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρία χαμηλού ναύλου» για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Η easyJet «Δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρία χαμηλού ναύλου» για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Conde Nast Traveller Awards
Το βραβείο της easyJet παρέλαβε ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Operations Manager της εταιρίας

Η easyJet, για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε η “Δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρία χαμηλού ναύλου” στα βραβεία κοινού του διεθνούς και έγκριτου περιοδικού Conde Nast Traveller, που διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα.

Τα βραβεία κοινού Conde Nast Traveveller, είναι ένας καταξιωμένος θεσμός που καθιέρωσε διεθνώς το αμερικάνικο περιοδικό εδώ και 23 χρόνια και είναι αναγνωρισμένος ως «ορόσημο υπεροχής για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία».

Οι αναγνώστες της ελληνικής έκδοσης του  περιοδικού ανάδειξαν με την ψήφο τους τις αγαπημένες τους ταξιδιωτικές και τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς επίσης τις καλύτερες υπηρεσίες στην ταξιδιωτική βιομηχανία για το έτος 2010. Πιο συγκεκριμένα, οι αναγνώστες  κλήθηκαν να αξιολογήσουν και να βαθμολογήσουν τις εταιρίες μέσα από έντυπο ερωτηματολόγιο που διένειμε το περιοδικό, με μοναδικό κριτήριο… την προσωπική τους εμπειρία!

Το βραβείο της easyJet παρέλαβε ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Operations Manager της  εταιρίας, ο οποίος δήλωσε: «Για μας το βραβείο αυτό έχει «διπλή» αξία αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά οι ίδιοι οι ταξιδιώτες που επιλέγουν την easyJet την επιβράβευσαν για τη συνολική εμπειρία που τους προσφέρει: φιλική εξυπηρέτηση με ασφάλεια, άνεση και ανταγωνιστικές τιμές. Η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς της εταιρείας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος προσθέσαμε δύο νέους προορισμούς, το Εδιμβούργο από Αθήνα και το Παρίσι από Θεσσαλονίκη.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.