Αρχική General Ο νέος Hotel Chef και η Culinary Ομάδα του Athenaeum InterContinental σας...

Ο νέος Hotel Chef και η Culinary Ομάδα του Athenaeum InterContinental σας προσκαλούν σε μοναδικές γευστικές απολαύσεις!

Ο νέος Hotel Chef και η Culinary Ομάδα του Athenaeum InterContinentalΟ νέος Ηotel Chef, Γιώργος Ψαραύτης και η Culinary Ομάδα του Athenaeum InterContinental καλωσορίζουν το αθηναϊκό κοινό καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και υπόσχονται να εντυπωσιάσουν με τις απροσδόκητα απλές αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις τους.
Μαθητεύοντας δίπλα σε μεγάλους Chef και με περισσότερα από 25 έτη στην κουζίνα του Athenaeum Intercontinental, ο Γιώργος Ψαραύτης, γνώστης των απαιτήσεων της υψηλής γαστρονομίας, διακρίνεται για το κύρος, τον επαγγελματισμό και την οργανωτικότητα του, έχοντας διακριθεί σε αρκετά Φεστιβάλ Γεύσης του Oμίλου IHG καθώς και αντίστοιχους διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
O νέος Ηotel Chef του Athenaeum InterContinental υπογράφει πιάτα εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας αναδεικνύοντας μεσογειακές συνταγές που βασίζονται αποκλειστικά στη χρήση των πιο εκλεκτών και φρέσκων υλικών. Μεγάλη έμφαση δίνεται ακόμη στη σταθερή και ποιοτική παρασκευή πιάτων είτε πρόκειται για ένα δείπνο λίγων ατόμων ή για ένα απαιτητικό γεύμα 1500 συνέδρων.
Ο Γιώργος Ψαραύτης, η “κρυφή δύναμη” της κουζίνας του Athenaeum InterContinental, αναλαμβάνει με ενθουσιασμό τη νέα του θέση και δηλώνει έτοιμος να ξεπεράσει τις προσδοκίες και των πιο “απαιτητικών ουρανίσκων”!

Λίγα λόγια από τον Hotel Chef του Athenaeum InterContinental
Ποια η φιλοσοφία σας στη μαγειρική τέχνη & και ποιες οι βασικές επιρροές της κουζίνας σας;
Η φιλοσοφία μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελληνική κουλτούρα που επιζητά φρέσκα υλικά σωστά μαγειρεμένα ώστε να μη χάνουν τη γεύση και τις θρεπτικές τους ουσίες, ενώ, οι επιρροές μου είναι κατεξοχήν μεσογειακές.
Τι θεωρείτε πιο σημαντικό στην τέχνη της γαστρονομίας;
Ιδιαιτέρως σημαντική είναι η σωστή επιλογή εκλεκτών προϊόντων και υλικών. Κατά τη γνώμη μου, ωστόσο, το μυστικό της συγκεκριμένης τέχνης κρύβεται στη δημιουργική προσέγγιση παραδοσιακών γεύσεων και συνταγών για πραγματικά αλησμόνητες γαστριμαργικές απολαύσεις, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις προτάσεις της κουζίνας του Athenaeum InterContinental.
Πώς νιώθετε που αναλάβατε τη θέση του Hotel Chef και τι επιδιώκετε να προσφέρετε στους πελάτες του Αthenaeum InterContinental;
Η θέση του Hotel Chef αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα καθώς ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στην κουζίνα του Athenaeum InterContinental πριν από αρκετά χρόνια και εξελίχθηκα μαζί με την επιχείρηση.
Όσον αφορά στις επιδιώξεις της Culinary Ομάδας του ξενοδοχείου, αξίζει να αναφερθεί ότι καθημερινά βάζουμε τα δυνατά μας προκειμένου να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας δημιουργική, Μεσογειακή κουζίνα και service υψηλών προδιαγραφών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.