Αρχική Hotels Ο νέος πρωτοποριακός χώρος γαστρονομίας Omega στην Costa Navarino, με εστιατόριο και...

Ο νέος πρωτοποριακός χώρος γαστρονομίας Omega στην Costa Navarino, με εστιατόριο και μαθήματα μαγειρικής

omegaΗ Costa Navarino παρουσιάζει μια νέα γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες της, εμπλουτίζοντας τις επιλογές στις οποίες συγκαταλέγονται αυθεντικές γεύσεις, τοπικά προϊόντα και κουζίνα από όλο τον κόσμο. 
Το Omega με την υποστήριξη των εταιρειών Gaea και Gaggenau Neff ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 2 Ιουλίου και περιλαμβάνει μενού βασισμένα στην «Δίαιτα Ωμέγα».
Οι προτάσεις του Omega, βασίζονται κυρίως σε τοπικά και εποχιακά συστατικά, καθώς και σε προϊόντα από τους κήπους με βότανα και λαχανικά της Costa Navarino. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται περιέχουν ισορροπημένη αναλογία σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6  λιπαρά οξέα, η οποία συναντάται στην παραδοσιακή διατροφή των Ελλήνων εδώ και αιώνες. Η συγκεκριμένη διατροφή για την οποία όλες οι τελευταίες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν τα οφέλη της, περιλαμβάνει πολλά φρέσκα λαχανικά και φρούτα, ξηρούς καρπούς, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αυγά και κρέας από ελευθέρας βοσκής κοτόπουλα, αρνιά, κουνέλια και βοοειδή, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά καθώς και μικρή κατανάλωση κρασιού ημερησίως.
Καθοριστικής σημασίας για το Omega είναι η παρουσία Guest chefs αναγνωρισμένων στην Ελλάδα και διεθνώς, οι οποίοι θα δημιουργούν τα μενού τους. Παράλληλα θα παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής για τους επισκέπτες της Costa Navarino. Μέσα από τη δημιουργική τους τέχνη, θα εκπαιδεύσουν, θα μεταδώσουν και θα διδάξουν τις βάσεις της «Δίαιτας Ωμέγα», που προάγει την υγιεινή διατροφή, δημιουργώντας προτάσεις υψηλής γαστρονομίας.
Το εστιατόριο Omega θα αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες της Costa Navarino, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα μαθήματα μαγειρικής που ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα από τους ακόλουθους διακεκριμένους chef που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:
Host Chef: Δόξης Μπεκρής – Executive Chef, Starwood Hotels and Resorts, Costa Navarino (2-17 Ιουλίου)
Guest Chefs: Χριστόφορος Πέσκιας – Π Box (20-30 Ιουλίου), Κωνσταντίνα Φάκλαρη – Selene (31 Ιουλίου-2 Αυγούστου & 10-13 Αυγούστου), Theodore Kyriakou – Μore, Λονδίνο (3-9 Αυγούστου), Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος – Funky Gourmet (16-29 Αυγούστου).  
Το Omega φιλοδοξεί να αποτελέσει καταλύτη για την ενθάρρυνση των τοπικών καλλιεργητών να επιστρέψουν στην φυσική και βιώσιμη καλλιέργεια, που για αιώνες παρείχε στους Έλληνες μία ισορροπημένη διατροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.