Αρχική Airlines News Virgin Atlantic και Cyprus Airways με κοινούς κωδικούς πτήσεων

Virgin Atlantic και Cyprus Airways με κοινούς κωδικούς πτήσεων

Virgin AtlanticΗ Virgin Atlantic και η Cyprus Airways υπέγραψαν συμφωνία κοινών κωδικών πτήσεων  προσφέροντας στους Κύπριους ταξιδιώτες μεγαλύτερη ευκολία και επιλογές από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, την Βόρειο Αμερική και την Κύπρο.
Η συμφωνία διευκολύνει τους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Λάρνακα να επιβιβάζονται στο Λονδίνο/Χήθροου σε πτήσεις της Virgin Atlantic σε μία σειρά από δημοφιλείς προορισμούς της Βόρειας Αμερικής που έχουν ζήτηση.
Η συμφωνία κοινών-κωδικών δίνει εναλλακτικές δυνατότητες στους επιβάτες και των δύο εταιριών για ένα απρόσκοπτο και άνετο ταξίδι σε αυτά τα κοινά δρομολόγια, με την συνδυασμένη αγορά του εισιτηρίου τους και την αυτόματη μεταφορά των αποσκευών τους.
Ο Edmond Rose Γενικός Εμπορικός Διευθυντής και Προγραμματισμού της Virgin Atlantic δήλωσε: Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα συνεργαστούμε στενά με την Cyprus Airways με κοινές-κωδικού πτήσεις μεταξύ δημοφιλών προορισμών των ΗΠΑ και της Λάρνακας. Η συμφωνία μας θα απλουστεύσει την διαδικασία αγοράς εισιτηρίων και θα διευκολύνει τα ταξίδια μεταξύ των ΗΠΑ και της Κύπρου, μέσω του Λονδίνου, για τους επιβάτες της Virgin Atlantic και της Cyprus Airways.
Ο Γιώργος Μαβροκώστας, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Cyprus Airways δήλωσε: Είμαστε σίγουροι ότι το Κυπριακό ταξιδιωτικό κοινό θα υποδεχτεί αυτή την συμφωνία των δύο εταιριών, η οποία ανοίγει την αγορά της Βόρειας Αμερικής με τα φτερά της επίσημης αεροπορικής εταιρίας της Κύπρου σε συνεργασία με την Virgin Atlantic, προσφέροντας άνεση και εξυπηρέτηση στις πτήσεις και των δύο εταιριών.
Η αρχική συμφωνία προβλέπει ότι η Cyprus Airways θα χρησιμοποιήσει κοινούς κωδικούς πτήσεων της Virgin Atlantic από και προς το Λονδίνο-Χήθροου και την Βοστόνη, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη-JFK & Newark, και η Virgin Atlantic θα ‘πετάει’ με κοινούς κωδικούς πτήσεων της Cyprus Airways μεταξύ της Λάρνακας και του Λονδίνου-Χήθροου.
Τα δρομολόγια των δύο εταιριών αλληλοσυμπληρώνουν η μία της άλλης με τρόπο που προσφέρουν στους επιβάτες τους μία άνετη μετεπιβίβαση μεταξύ της Λάρνακας και της Αμερικής.
Οι δύο εταιρίες αναμένουν την συμφωνία να τεθεί σε ισχύ στις 25 Ιουλίου 2011 αφού λάβουν τις σχετικές κυβερνητικές εγκρίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.