Αρχική Festival To SANI FESTIVAL γιορτάζει 20 χρόνια JAZZ ON THE HILL

To SANI FESTIVAL γιορτάζει 20 χρόνια JAZZ ON THE HILL

TataGuines-Cuban-Sani FestivalΜε γιορτινή διάθεση ανεβάζει φέτος αυλαία το Sani Festival, αφού κλείνει 20 χρόνια Jazz on the Hill, της επιτυχημένης παρουσίας στα πολιτιστικά μας δρώμενα. Πάντα πρωτοπόρο, πάντα ανοιχτό σε ιδέες και προτάσεις που διευρύνουν τα όριά του και προσφέρουν θέαμα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Με την τόλμη να το χαρακτηρίζει σε όλη τη διάρκεια των χρόνων, δε δίστασε ποτέ να πάρει σημαντικά ρίσκα, συστήνοντάς μας καλλιτέχνες και σχήματα που λίγοι γνώριζαν, όμως στην πορεία έμαθαν πολλοί, απολαμβάνοντας αυτό το μοναδικό συναίσθημα ικανοποίησης που προκαλεί πάντα μια εύστοχη κίνηση, αλλά και να προσκαλεί θρύλους της διεθνούς σκηνής, οι οποίοι αποδεχόμενοι την πρόσκληση το καταξίωσαν ακόμη περαιτέρω.
Με πάθος και συνέπεια, και σε πείσμα των μουντών καιρών, το Sani Festival υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Όλγας Ταμπουρή-Μπάμπαλη εδώ και 15 συναπτά έτη, συνεχίζει την πορεία του με τον ίδιο δυναμισμό με τον οποίο ξεκίνησε, γνωρίζοντας καλά πως το αντίδοτο στην όποια κρίση είναι η ποιοτική και συνεπής παρουσία, η σκληρή δουλειά και η συνεχής ανανέωση.
Ανανεωμένο σας υποδέχεται και φέτος, με νέες ενότητες να πλουτίζουν το πρόγραμμά του: την Αvant Garde Theatre, στα πλαίσια της οποίας θα ανέβουν δυο εξαιρετικές παραστάσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, τη Fine Greek Music Talents, με την ελληνική πρωτοπορία να πλημμυρίζει με φρέσκο αέρα τη σκηνή, καθώς και την Classical Waves, όπου εκτός από την παρουσία σημαντικών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών όπως κάθε χρονιά, φέτος θα δίνονται και masterclasses για φιλόμουσους.
Σαν αναλγητικό της ψυχής δρα η τέχνη, ειδικά στους δύσκολους καιρούς, και το Sani Festival φιλοδοξεί να προσφέρει ανάταση και τέρψη, μια φωτεινή στιγμή σε μια σκοτεινή εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.