Αρχική General Υπεγράφη η απόφαση για τον θεραπευτικό Τουρισμό 2011

Υπεγράφη η απόφαση για τον θεραπευτικό Τουρισμό 2011

θεραπευτικός τουρισμός Υπεγράφη η απόφαση συμμετοχής στο πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού 23.000 ατόμων χαμηλοσυνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και άλλων ασφαλιστικών ταμείων που τυγχάνουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ηλικίας άνω των 60 ετών για τις γυναίκες και άνω των 65 για τους άνδρες, με ετήσιο συνολικό ατομικό καθαρό εισόδημα του δικαιούχου από οποιαδήποτε πηγή μέχρι 10.000 ΕΥΡΩ.
Κάθε δικαιούχος έχει το δικαίωμα να λάβει και δεύτερο δελτίο συνοδού εφόσον υπάρχει διαθέσιμο στην υπηρεσία μετά την ημερομηνία της 18-7-2011 που θα γίνει η διανομή από τα αρμόδια Υποκαταστήματα στους δικαιούχους.
Τα δελτία θα διανεμηθούν μόνο μέσω των Υποκαταστημάτων του Ιδρύματος και θα γίνει με την ακόλουθη διαδικασία:
Από κοινοποιήσεως της σχετικής εγκυκλίου για τον Θεραπευτικό Τουρισμό 2011 και μέχρι 15-7-2011 θα γίνονται δεκτές αιτήσεις ασφαλισμένων στο Τμήμα Παροχών των Υποκαταστημάτων που ανήκει ασφαλιστικά ο συνταξιούχος. Την 18-7-2011 θα γίνει διανομή των δελτίων στους ασφαλισμένους ή σε εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο τους, με καθαρά εισοδηματικό κριτήριο ξεκινώντας από το χαμηλότερο εισόδημα και μέχρις εξαντλήσεως των δελτίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.