Αρχική Μουσεία Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του

Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του. Την ημέρα αυτή θα είναι ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Στις 9 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Μουσείου θα δοθεί συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.
Επ’ ευκαιρία των γενεθλίων του Μουσείου Ακρόπολης ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Φέτος γιορτάζουμε τα δύο χρόνια λειτουργίας του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Ενός μουσείου κορυφαίων προδιαγραφών, το οποίο αναδεικνύει το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας και το προβάλλει σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη Ελλάδα, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης προσφέρει στον επισκέπτη μια διαφορετική εικόνα, και αποδεικνύει τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν βάζουμε υψηλούς στόχους. Τα δεύτερα γενέθλια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης μας γεμίζουν αισιοδοξία για μια Ελλάδα εξωστρεφή, δυναμική, αισιόδοξη, που πιστεύει στον εαυτό της και στον πλούτο του πολιτισμού της και των ανθρώπων της.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.