Αρχική Culture Παράσταση του Τμήματος Ελληνικών Χορών Καλυβίων «Σηκωθείτε να χορέψουμε».

Παράσταση του Τμήματος Ελληνικών Χορών Καλυβίων «Σηκωθείτε να χορέψουμε».

δήμος σαρωνικού χορευτικό 2011Το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων πραγματοποιεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 στις 9:00 μ.μ. στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, την ετήσια καλοκαιρινή παράστασή του με τίτλο «Σηκωθείτε να χορέψουμε», με την οποία ολοκληρώνεται η φετινή περίοδος μαθημάτων – δραστηριοτήτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορούς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και συγκεκριμένα από Μικρά Ασία, Μέτσοβο, Θάσο, Κοζάνη, Κεντρική Μακεδονία, Πόντο, Λέρο, Νάξο και Αττική (Μεσόγεια).

Στην παράσταση συμμετέχουν το Τμήμα Παραδοσιακού Τραγουδιού υπό τη διεύθυνση του κ. Κώστα Σιδερή. Τη διδασκαλία των χορών για το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων και την επιμέλεια της παράστασης έχει ο χοροδιδάσκαλος κ. Γιάννης Κοντογιάννης.

Το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων ιδρύθηκε το 1994. Σκοπός του είναι η εκμάθηση της ελληνικής μουσικής παράδοσης. Όλα αυτά χρόνια η παρουσία του τμήματος είναι συνεχής με διοργάνωση μουσικοχορευτικών παραστάσεων, αλλά και συμμετοχή σε εκδηλώσεις, αναβιώσεις εθίμων, φεστιβάλ και παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.