Αρχική General Μεγάλες προσφορές αυτό το καλοκαίρι από τη NEL LINES

Μεγάλες προσφορές αυτό το καλοκαίρι από τη NEL LINES

Nel Lines logoΜεγάλες προσφορές αυτό το καλοκαίρι από τη NEL LINES που σας προσκαλεί να «Βάλετε γραμμή πλεύσης» προς Χίο και Μυτιλήνη με έκπτωση 30% στο εισιτήριο της επιστροφής. Για να επωφεληθείτε της μοναδικής αυτής προσφοράς αρκεί να εκδώσετε το εισιτήριό σας με επιστροφή!

Με περισσότερους από 40 προορισμούς στο Αιγαίο η NEL LINES συνδέει την Αττική με τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τις Κυκλάδες, τον Αγ. Κωνσταντίνο, τον Βόλο και τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, και την Καβάλα με το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ανταποκρινόμενη με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ανάγκες της εποχής, η NEL LINES βάζει σαν στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Αυτό το καλοκαίρι, επιλέξτε προορισμό και αφήστε τη NEL LINES να σας ταξιδέψει με άνεση, ασφάλεια και τη γνωστή φιλική εξυπηρέτηση σε ασυναγώνιστες τιμές!

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή με τη NEL LINES στο 801 801 801 801 και www.nel.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.