Αρχική Education Μάθε Κόσμημα, γίνε Αργυροχρυσοχόος στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Μάθε Κόσμημα, γίνε Αργυροχρυσοχόος στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Στεμνίτσα ΣχολήΗ Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας είναι ένα  δημόσιο σχολείο διετούς φοίτησης στη Στεμνίτσα Αρκαδίας, που διαθέτει πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, με τρία πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας (με ατομικούς πάγκους κτλ), σχεδιαστήριο και εργαστήριο Η/Υ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με την ειδικότητα και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εργαστηριακή διδασκαλία. Στους σπουδαστές παρέχονται δωρεάν σίτιση, δωρεάν μετακίνηση από και προς τους τόπους μόνιμης διαμονής, επιδότηση ενοικίου και αναβολή στράτευσης.
Για το σχολικό έτος 2011-12 οι εγγραφές άρχισαν. Στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας μπορεί να γραφτεί οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτου ηλικίας, αρκεί να έχει ολοκληρώσει τη φοίτηση του έως την Α’ Λυκείου. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την διαδικασία εγγραφής στα τηλ: 2795081227, 6972252492, φαξ:2795081203 e-mail: mail@epas-stemn.ark.sch.gr. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ανοιχτά κάθε Πέμπτη πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.