Αρχική Companies Η Yingli Green Energy Επίσημος Χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2014 στη...

Η Yingli Green Energy Επίσημος Χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2014 στη Βραζιλία

yingliΗ Yingli Green Energy Holding Company Limited (NYSE: YGE), με το διακριτικό τίτλο Yingli Solar, κορυφαία εταιρεία στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών προϊόντων και συστημάτων και ένας από τους μεγαλύτερους, διεθνώς, καθετοποιημένους παραγωγούς πάνελ κρυσταλλικού πυριτίου (“PV”), στο πλαίσιο της εκδήλωσης Intersolar 2011 στο Μόναχο, ανακοίνωσε την χορηγία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2014 (2014 FIFA World Cup)  που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2014 στη Βραζιλία.

Ο Liansheng Miao, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Yingli Green Energy, δήλωσε: “Μετά τη χορηγία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2010, παρατηρήσαμε σημαντική αύξηση στην αναγνωρισιμότητά μας καθώς και στο ενδιαφέρον για πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα μας. Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση είδαμε ότι τα προϊόντα μας έφεραν χαμόγελα στα πρόσωπα παιδιών σε ανάγκη, καθώς εφοδιάσαμε το πρόγραμμα της FIFA “Football for Hope” με φωτοβολταϊκά συστήματα. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τη FIFA ως Επίσημος Χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και σημαντικός συνεργάτης Α.Π.Ε. για ένα αθλητικό γεγονός με τόσο μεγάλη απήχηση.  Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τα χέρια μας με τη FIFA και θα χτίσουμε ένα «πράσινο» Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και ένα βιώσιμο μέλλον με ενέργεια που προσφέρεται από τον ήλιο».

Ο Thierry Weil, Δ/ντης Μάρκετινγκ της FIFA δήλωσε σχετικά: «Δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, μετά τον πήχη που τέθηκε το 2010, χωρίς την υποστήριξη της Yingli Solar. Η Yingli Solar όχι μόνο συμβάλλει στην προβολή της διοργάνωσης στην Κίνα, αλλά προσφέρει την εξειδίκευση και τα προϊόντα της σε αγροτικές περιοχές της Αφρικής μέσω του προγράμματος “Football for Hope”. Για εμάς, η συμφωνία αυτή αποτελεί μια στρατηγικά μακρόχρονη συνεργασία και με ενθουσιασμό καλωσορίζω την Yingli Solar ως αφοσιωμένο χορηγό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014».

Η Yingli Green Energy συνεργάζεται στενά με τη FIFA και τους συνεργάτες της,  σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα «πράσινο» και βιώσιμο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.