Αρχική Airlines News Η easyJet παραλαμβάνει το 200στό αεροσκάφος τύπου Airbus

Η easyJet παραλαμβάνει το 200στό αεροσκάφος τύπου Airbus

EasyJet200
Η easyJet παραλαμβάνει το 200στό αεροσκάφος τύπου Airbus
«Όπως ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τουλούζη, η easyJet εμφανίζεται πλέον ως η νεότερη αεροπορική εταιρία, της οποίας ο στόλος αυξήθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό παγκοσμίως, φθάνοντας τα 200 Airbus.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η Carolyn McCall, CEO της easyJet, ο Jean-Paul Ebanga, Πρόεδρος και CEO  της CFM International και ο Tom Enders, Πρόεδρος και CEO της Airbus.

Η easyJet και η Airbus αποκάλυψαν ένα μοναδικό, πορτοκαλί Α320 –με το χαρακτηριστικό  χρώμα της easyJet, ενώ η παρθενική πτήση του νέου αεροσκάφους πραγματοποιήθηκε με επιβάτες από την Τουλούζη προς το Παρίσι και από εκεί στο Λονδίνο, έχοντας φυσικά και τον αντιπροσωπευτικό  αριθμό πτήσης, EZY200.

«Η φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε η 1η αεροπορική εταιρία στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων. Είμαστε ήδη η μεγαλύτερη αερογραμμή της Βρετανίας, καθώς μεταφέρουμε περισσότερους επιβάτες από όσους όλες οι υπόλοιπες μαζί . «Στόχος μας είναι να κάνουμε την Ευρώπη «πορτοκαλί» και το ειδικό χρώμα στο επετειακό 200στό αεροσκάφος αντιπροσωπεύει αυτή μας τη φιλοδοξία!» δήλωσε η Carolyn McCall, CEO της easyJet.

«Η τεράστια επιτυχία της easyJet να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς της Ευρώπης και σε έναν από τους κορυφαίους πελάτες της οικογενείας A320 της Airbus σε οκτώ μόλις χρόνια, είναι πρωτοφανής και εντυπωσιακή. Συγχαίρουμε την easyJet και ευχαριστούμε τη διοίκηση για την αφοσίωση και τη στήριξη που έχουν δείξει στην Airbus και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία μας στο μέλλον» δήλωσε ο Tom Enders.

Η easyJet ήδη διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο A319 παγκοσμίως, με περισσότερα από 166 αεροσκάφη σε χρήση σήμερα.  Με τα A320 τα οποία προστέθηκαν προσφάτως στο σόλο, η αεροπορική εταιρία έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο πελάτη της σειράς αεροσκαφών A320 στην Ευρώπη.  Η easyJet παρέλαβε το πρώτο της αεροσκάφος τύπου Airbus A319 τον Σεπτέμβριο 2003 και έκτοτε, η Airbus της παραδίδει κατά μέσο όρο ένα αεροσκάφος ανά 14 ημέρες -τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Με περισσότερες από 7,000 παραγγελίες αεροσκαφών και περισσότερα από 4,600 παραδοτέα αεροσκάφη σε πάνω από 330 πελάτες και τουριστικούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο,  η οικογένεια των A320 είναι σήμερα πρώτη σε πωλήσεις αεροσκαφών παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.