Αρχική Airlines News Weekendair προορισμοί της Olympic Air με ναύλο από 32 ευρώ

Weekendair προορισμοί της Olympic Air με ναύλο από 32 ευρώ

Olympic_Air_LogoΗ Olympic Air έχει εισάγει στην ελληνική αγορά μία νέα ιδέα: χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε  συγκεκριμένους weekendair προορισμούς που επιλέγει κάθε εβδομάδα.
Oι Weekendair προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι οι εξής: Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Χίος, Σάμος, Κάϊρο, Λάρνακα από και προς Αθήνα, Ρόδος από και προς Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, για τα Weekendair δρομολόγια του εσωτερικού με αναχώρηση από την Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από τα 51 ευρώ. Από τους επιλεγμένους προορισμούς του εσωτερικού προς Αθήνα, από και προς Θεσσαλονίκη ο ναύλος ξεκινά από τα 32 ευρώ.
Για το Weekendair δρομολόγιο του εξωτερικού Αθήνα-Κάϊρο ο ναύλος με αναχώρηση από την Αθήνα ξεκινά από τα 84 ευρώ, ενώ από το Κάϊρο τα 67 ευρώ. Για το εξωτερικό δρομολόγιο Αθήνα-Λάρνακα ο ναύλος με αναχώρηση από την Αθήνα ξεκινά από τα 74 ευρώ, ενώ από τη Λάρνακα από τα 65 ευρώ.
Η προσφορά που γίνεται για 880 θέσεις, ξεκινά σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως την Κυριακή 8 Μαΐου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 9 έως Τετάρτη 18 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.