Αρχική Airlines News Mιά μοναδική προσφορά από την Cyprus

Mιά μοναδική προσφορά από την Cyprus

Mιά μοναδική προσφορά από την CyprusΗ Cyprus Airways ανακοινώνει μια μοναδική προσφορά για το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να επισκεφθεί την Κύπρο. Συγκεκριμένα, κάθε επιβάτης που θα πετάξει από την Αθήνα προς τη Λάρνακα μπορεί να συνοδεύεται από ένα ακόμα άτομο, το οποίο θα πληρώσει μόνο το 50% της τιμής του εισιτηρίου, ανεξάρτητα από την κατηγορία του ναύλου και τη θέση – οικονομική ή διακεκριμένη – που θα επιλέξει. Οι επιβάτες που θα επωφεληθούν και θα ταξιδέψουν με τα φτερά της Cyprus Airways πρέπει να συνταξιδέψουν στην ίδια πτήση.
Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από την Αθήνα προς τη Λάρνακα στο διάστημα από 1 Ιουνίου μέχρι και 29 Οκτωβρίου 2011, ενώ η έκδοση εισιτηρίου πρέπει να πραγματοποιηθεί από 1 έως 30 Ιουνίου 2011.
Η Cyprus Airways ενημερώνει παράλληλα το επιβατικό κοινό ότι αλλαγές εισιτηρίων επιτρέπονται πλέον σε όλες τις κατηγορίες των ναύλων.
Στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.cyprusair.com καθώς και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι τους με τη Cyprus Airways.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.