Αρχική Culture Bon Jovi στην Αθήνα

Bon Jovi στην Αθήνα

Bon Jovi στην Αθήνα“Σεισμός” θα γίνει στην Αθήνα στις 20 Ιουλίου 2011. Έρχονται οι Bon Jovi στην Αθήνα. Είναι η πρώτη φορά που το κορυφαίο παγκοσμίου φήμης συγκρότημα επισκέπτεται την Ελλάδα. Χιλιάδες fan των Bon Jovi στην Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, έχουν ήδη προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι που λέγεται εισιτήριο, ώστε να παρακολουθήσουν τη μοναδική αυτή συναυλία.

Το συγκρότημα από το New Jersey των ΗΠΑ θα εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ για μία sold out Greatest Hits συναυλία στα πλαίσια της περιοδείας τους “Open Air 2011”.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου και οι τιμές κυμαίνονται από 50 έως 350 Ευρώ. Αφετηρία της περιοδείας τους θα αποτελέσει το στάδιο Maksimir του Ζάγκρεμπ και πρόκειται να επισκεφθούν συνολικά 30 πόλεις. Το Open Air Tour προσδοκά να συνεχίσει τα τρομερά ρεκόρ των Bon Jovi στις περιοδείες τους με τελευταίο το Circle Tour που αποτέλεσε το νούμερο 1 των παγκοσμίων περιοδειών για το 2008, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, έχοντας πουλήσει συνολικά 2,157,675 εισιτήρια.

Οι Bon Jovi είναι μία από τις μπάντες με τα μεγαλύτερα tours παγκοσμίως σε προσέλευση κοινού και εισπράξεις αντίστοιχα. Στις 20 Ιουλίου στην Αθήνα οι Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan και Tico Torres θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων τα “Livin on a Prayer”, “You give Love a Bad Name”, “Wanted Dead or Alive”, “Always”, “It’s my Life”.

Τους Bon Jovi στην Αθήνα φέρνει η “Eleven Concerts”, η οποία μεταξύ άλλων έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία τις συναυλίες των Beyonce, Aerosmith, Rihanna, 50 Cent στην Αθήνα.

Η άφιξη των  Bon Jovi στην Αθήνα αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον υδράργυρο του ήδη καυτού Ιουλίου και να προσφέρει μια ξεχωριστή, συναρπαστική και ανεπανάληπτη εμπειρία στους λάτρεις της ροκ σκηνής και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.