Home Airlines News Το Κανκουν είναι ο νέος προορισμός της Air France

Το Κανκουν είναι ο νέος προορισμός της Air France

Air FranceΑπό τις 21 Οκτωβρίου 2011, η Air France θα εκτελεί νέο δρομολόγιο Παρίσι – Κανκούν, στο Μεξικό 3 φορές την εβδομάδα (Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή).

Οι τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Παρισιού και Κανκούν, θα γίνονται με Boeing 777-300s με 472 θέσεις (14 στη Business και 458 στην Voyageur (Economy) class).

 Ωράρια πτήσεων μεταξύ Παρίσι και Κανκούν
Παρίσι – Κανκούν: Αναχώρηση : 13:30 – Άφιξη :  17:10
Κανκούν – Παρίσι : Αναχώρηση :  19:30  – Άφιξη : την επόμενη μέρα 11:30

Το Κανκούν, νότιοανατολικά του Μεξικού, βρίσκεται στην ακτή της Καραϊβικής. Η ξενοδοχειακή υποδομή της πόλης και οι φυσικοί της πόροι την καθιστούν ως έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη Λατινική Αμερική. Επίσης, αναπτύσσεται ραγδαία ως διεθνές συνεδριακό κέντρο.

Αυτή η νέα γραμμή έρχεται να προστεθεί στις 17 εβδομαδιαίες πτήσεις της Air France και της Aeromexico, μέλος της SkyTeam, μεταξύ Παρισιού και Μεξικού. Η KLM πραγματοποιεί επίσης 7 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Άμστερνταμ στο Μεξικό.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.airfrance.gr, καλέστε τα γραφεία της Air France στο 210 99 80 222 ή επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.