Home Tourism Με ελληνικά χρώματα ντύθηκε το Holiday Park στη Φρανκφούρτη

Με ελληνικά χρώματα ντύθηκε το Holiday Park στη Φρανκφούρτη

Με ελληνικά χρώματα ντύθηκε το Holiday Park στη ΦρανκφούρτηΜε ελληνικά χρώματα ντύθηκε την Κυριακή 15.05.2011 το Holiday Park, ένα από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά πάρκα της Γερμανίας, με αφορμή εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα.
Το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας – Φρανκφούρτης συμμετείχε στην εκδήλωση αυτή που διοργάνωσε το Holiday Park σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» καθώς και με διάφορους ελληνικούς πολιτιστικούς φορείς της Γερμανίας παρουσιάζοντας στους επισκέπτες ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πλήθος κόσμου, Γερμανοί και Έλληνες, άρχισε να καταφτάνει από το πρωί στο πάρκο.
Την εκδήλωση εγκαινίασε ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας κ. Παναγιώτης Σκορδάς, παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας στη Στουτγάρδη κ. Α. Οικονομόπουλου. 
Οι επισκέπτες του πάρκου είχαν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, ένα εικονικό ταξίδι στην Ελλάδα και να γνωρίσουν τη γενέτειρα χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διάφοροι Πολιτιστικοί και Χορευτικοί Σύλλογοι, αψηφώντας το κρύο και τη βροχή,  ξεσήκωσαν τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια όλης την ημέρας με γνωστούς στο γερμανικό κοινό ελληνικούς αλλά και παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Στο περίπτερο του ΕΟΤ οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και να προμηθευτούν έντυπο διαφημιστικό υλικό.  Από μια μεγάλη γιγαντοοθόνη στο κέντρο του πάρκου μπορούσαν να απολαύσουν μοναδικές εικόνες από διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Με ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Το καφενομαντείο της Ελλάδας – Περιπέτεια, καθημερινότητα και κρίση στην Ελλάδα» του γνωστού φιλέλληνα συγγραφέα Andreas Deffner.

Η εκδήλωση διήρκεσε μέχρι αργά το απόγευμα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.