Αρχική Exhibitions Μεγάλη Συμμετοχή Ελληνικών Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Υπαίθρια Έκθεση της Στοκχόλμης

Μεγάλη Συμμετοχή Ελληνικών Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Υπαίθρια Έκθεση της Στοκχόλμης

ARHIPELAGO-FAIR-Stockholm
Γενική Άποψη της Έκθεσης Archipelago Fair

Με μεγάλη συμμετοχή από ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ανοίγει την Παρασκευή 27 Μαΐου η τελευταία διεθνής έκθεση της Σουηδίας Archipelago Fair. Η έκθεση, που πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη, θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 29 Μαΐου και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την προσέλκυση τουριστών της “τελευταίας στιγμής” (last minute travelers) από τη σουηδική αγορά.

Η ελληνική συμμετοχή έχει οργανωθεί από την εταιρεία  North Events, η οποία, έχει εξασφαλίσει στην έκθεση:
-Τρία συνεχόμενα υπαίθρια περίπτερα
-Πρόγραμμα εκδηλώσεων και πολλά δρώμενα -δραστηριότητες
-Μεγάλη διαφημιστική προβολή στους υπαίθριους χώρους της έκθεσης
-Κύριος οικοδεσπότης στο γεύμα που θα δοθεί σε 80 VIP προσκεκλημένους, την Παρασκευή 27 Μαΐου, στα εγκαίνια της έκθεσης
-Διαφημιστικές καταχωρήσεις στη μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα της Στοκχόλμης DN, σε ειδικό ένθετο για την έκθεση. Η εφημερίδα έχει 610.000 αναγνώστες. Στην έκθεση θα διανέμεται, επίσης, και το περιοδικό Kalimera Grekland, το μοναδικό περιοδικό για την Ελλάδα από το 2008 για τον ελληνικό τουρισμό και γαστρονομία, στα σουηδικά.

Γενική Άποψη της Έκθεσης Archipelago FairΑνάμεσα στους συμμετέχοντες αναφέρουμε τους Louis Hotels, Atrium Palace (Ρόδος), Porto Carras (Χαλκιδική), Neptune Hotel (Κως), BlueBay Hotel (Χαλκιδική), Samos Hotel (Σάμος), Aegean Houses (Κως), Valeni Boutique Hotel (Πήλιο), Trekking Hellas, Guest Inn, Apollo Kuoni tour operator, κ.α.

Η έκθεση Archipelago Fair αποτελεί το δημοφιλέστερο υπαίθριο εκθεσιακό γεγονός στη Σουηδία με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες. Μεταξύ των επωνύμων, που ανοίγουν την έκθεση κάθε χρόνο, αναφέρουμε την πριγκίπισσα Victoria της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, τον Pierre Dunbar, πρόεδρο της Ένωσης Μουσειακών Σκαφών της Σουηδίας, κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.