Αρχική Airlines News Η Olympic Handling μέλος της IACA

Η Olympic Handling μέλος της IACA

Η Olympic Handling μέλος της IACAΗ Olympic Handling, ηγέτιδα στην επίγεια εξυπηρέτηση αεροπορικών εταιριών στην Ελλάδα, είναι από τις 18 Μαΐου συνεργαζόμενο μέλος της IACA (International Air Carrier Association).

Η Olympic Handling, μέλος της Marfin Investment Group, ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 30 Ιουνίου 2009, μετά την πρόσκτηση περιουσιακών στοιχείων των κρατικών Ολυμπιακών Αερογραμμών από τον όμιλο MIG. Παρέχει πλήρες φάσμα υπηρεσιών εξυπηρέτησης εδάφους, επικεντρώνοντας σε θέματα ασφαλείας, ακρίβειας και αποτελεσματικότητας, καθώς και την ανάπτυξη εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες της. Η Olympic Handling  διαχειρίζεται περισσότερες από 95.000 πτήσεις και πάνω από 15 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Η Διεθνής ‘Ενωση Αερομεταφορών (IACA) έχει 33 αεροπορικές εταιρίες και 22 συνεργαζόμενα μέλη. Η βασική της αποστολή είναι η προώθηση των συμφερόντων των μελών της, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών του αεροπορικού κλάδου. Η ΙΑCA  παρέχει ένα φόρουμ για τα μέλη της έτσι ώστε να υιοθετήσουν μια κοινή προσέγγιση σε ότι αφορά πολιτικά και επιχειρησιακά θέματα  όπου οι λύσεις αναζητούνται συνολικά για τα μέλη. Το πρόγραμμα της είναι σχεδιασμένο για εταιρίες του κλάδου που παρέχουν υπηρεσίες όπως: αερομεταφορείς, εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε αερομεταφορείς, κατασκευαστές, εταιρίες συμβούλων και δικηγορικά γραφεία που λειτουργούν στον τομέα των

αερομεταφορών. Επιτρέπει σε διάφορες επιχειρήσεις να αναπτύξουν ισχυρές επαφές με τις αεροπορικές εταιρίες μέλη της ΙΑCΑ.

Η κα. Sylviane Lust, Γενική Διευθύντρια της IACA, δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα πάρα πολύ να καλωσορίσω την Olympic Handling στο πρόγραμμα ένταξής της στην ΙΑCΑ. Οι αεροπορικές εταιρίες μας έχουν μεγάλο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα και είναι  σημαντικό να έχουμε καλές σχέσεις με τον βασικό φορέα επίγειας εξυπηρέτησης σε αυτόν τον σημαντικό προορισμό. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Olympic Handling  τους προσεχείς μήνες και κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου».

Ο κ. Σήφης Μαστοραντωνάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Olympic Handling, προσέθεσε: «Είναι προνόμιο για την Olympic Handling να καταστεί μέλος της IACA. Δίνει στην εταιρία μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας με τους βασικούς εταίρους μας και δυνατότητες συνεργασίας για την βελτίωση των συνθηκών στον τομέα των αερομεταφορών, καθώς και την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας στα μέλη των αεροπορικών εταιριών της ΙΑCΑ. H Olympic Handling, έχοντας ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με τα χρόνια εμπειρίας και κατάρτισης στον αεροπορικό τομέα, καθώς και η παρουσία μας σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, σηματοδοτούν την διαφορετικότητά μας και στο τι μπορούμε να προσφέρουμε στους αερομεταφορείς μέλη της ΙΑCΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.