Αρχική Culture Η Ανατολή συναντά τη Δύση

Η Ανατολή συναντά τη Δύση

συναυλία με τον Τίτλο "Η Ανατολή συναντά τη Δύση" στο Ίδρυμα Τηνιακού ΠολιτισμούΤην Τετάρτη 11 Μαϊου και ώρα 20.45, στο ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Τίτλο “Η Ανατολή συναντά τη Δύση”,
του Παύλου Καρέρ, Νίκου Σκαλκώτα, Γιώργου Κουμεντάκη, Μάρθας Μαυροειδή, Γιώργου Χατζημιχελάκη, Tanburi Cemil Bey και Anouar Brahem.
Με την Μάρθα Μαυροειδή στο λαούτο, την Αγγελίνα Τκάτσεβα στο σαντούρι και το κουαρτέτο εγχόρδων “+kinisis” της Ορχήστρας των Χρωμάτων με τους Οδυσσέα Κορέλλη (α΄ βιολί), Δημήτρη Αγγελίδη (β’ βιολί), Φραντς Σεστάνι (βιόλα) και Βαγγέλη Νίνα (βιολοντσέλο).

Video: Πέτρος Τουλούδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Κουμεντάκης

Έργα Ελλήνων συνθετών συνομιλούν με την Αραβοπερσική παράδοση.
Οι μουσικές που θα ακουστούν, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός πολιτισμού που δημιουργήθηκε στη Μεσόγειο, το χωνευτήρι τριών ηπείρων: Ασίας, Αφρικής και Ευρώπης. Είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο σημείο, τόσο φιλικό στην ανθρώπινη φύση και τόσο πλούσιο σε πολιτισμό.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ:    ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.