Αρχική Exhibitions Εντυπωσιακές οι προτάσεις διακοπών στη SUMMER HOLIDAYS EXPO

Εντυπωσιακές οι προτάσεις διακοπών στη SUMMER HOLIDAYS EXPO

Aπό τα εγκαίνια της έκθεσης Summer Holiday Expo 2011Ξεπέρασαν τους 5.000 οι επισκέπτες της 5ης Εκθεσης Καλοκαιρινών Διακοπών, SUMMER HOLIDAYS EXPO , που διοργάνωσε η Helexpo,  στην Αθήνα από 20 έως 22 Μαϊου.
Οι επισκέπτες της βρήκαν εντυπωσιακές προτάσεις διακοπών από τους εκθέτες και συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στις κληρώσεις των πλούσιων δώρων. Στο «ταξίδι» τους μέσα στον εκθεσιακό χώρο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα, την Χαλκιδική και την Ουρανούπολη, τον Πόρο και τα Νησιά του Β. Αιγαίου, την Εύβοια, τα Κύθηρα, την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, την Κύπρο, την Ινδονησία και την Τυνησία. Πλήθος άλλων προορισμών τους πρότειναν τα τουριστικά γραφεία Travel Plan, Express Holidays, Tourgats και ΒΜΙ Travel που ήταν επίσης εκθέτες. Η Οlympic Air και η Endeavor Lines έκαναν ειδικές προσφορές εισιτηρίων μόνο για τους επισκέπτες της SUMMER HOLIDAYS EXPO.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κέρδισε τις εντυπώσεις με μια αποστολή τουλάχιστον 50 ξενοδόχων από όλες τις Περιφερειακές της ενότητες, που βρέθηκαν στο περίπτερό της και ήρθαν σε επαφή με το καταναλωτικό κοινό. Σε ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια με τη συνδρομή του Respond On Demand, στο πλαίσιο της έκθεσης, στο Συνεδριακό Κέντρο του Helexpo Palace,  οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων της Πελοποννήσου, είχαν επιχειρηματικές συναντήσεις με  ελληνικά τουριστικά γραφεία, προκειμένου  να προβάλλουν τα καταλύματα και τον προορισμό τους.
Στην τελετή έναρξης παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κολέτσος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης και πλήθος εκπροσώπων του τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τουριστικοί συντάκτες από την Ουγγαρία, φιλοξενήθηκαν από το Respond On Demand, με στόχο την ενημέρωσή τους και κατ’επέκταση την προβολή του ελληνικών τουριστικών προορισμών.  Ηρθαν σε επαφή με το  Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ , πήραν δηλώσεις του για την πορεία του ελληνικού τουρισμού και είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με όλους τους εκθέτες της SUMMER HOLIDAYS EXPO.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις το Σάββατο και την Κυριακή όπως η Ημερίδα με θέμα τον τουρισμό ευεξίας & Spa, τα τοπικά χορευτικά συγκροτήματα και οι κληρώσεις των πλούσιων δώρων έδωσαν στην έκθεση ένα ιδιαίτερο χρώμα.
Το επόμενο ραντεβού της Helexpo με τον τουριστικό κλάδο είναι τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη, στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.