Αρχική Αεροπορικά Νέα Χαιρετισμός του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου στην Εκδήλωση Αεροπορικές εταιρίες...

Χαιρετισμός του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου στην Εκδήλωση Αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους: Ευκαιρίες και προκλήσεις για τον Ελληνικό Τουρισμό

Χαιρετισμός του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου στην Εκδήλωση Αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους«Η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλο χώρο για να αναπτύξει τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους. Από κει και πέρα το πώς ακριβώς αυτό θα γίνει έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Όπου πάω, μου λένε όλοι…«φέρε μας αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους». Όμως δεν είναι το ίδιο για κάθε περιοχή και πρέπει να εξυπηρετεί τους στόχους που έχουν ήδη τεθεί. Αυτή είναι η κατεύθυνση που ακολουθεί το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού με αποτέλεσμα να υπάρχει ήδη σημαντική αύξηση της παρουσίας αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στην Ελλάδα.  
Πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. 
Στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού μαζί με τον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη δουλεύουμε στοχευμένα προς αυτήν την κατεύθυνση πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς όπως το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, το οποίο  και θέλω να ευχαριστήσω για τη σημερινή εκδήλωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.