Αρχική General Είστε έτοιμοι να ροκάρετε?

Είστε έτοιμοι να ροκάρετε?

Hard Rock Cafe GlyfadaΗ εταιρία Hard Rock International, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brands παγκοσμίως, γίνεται 40 ετών και προσκαλεί τους πιστούς fans –σε όλο τον κόσμο-να γιορτάσουμε μαζί! Σε κάθε Hard Rock Café θα φιλοξενηθούν μια σειρά από events και promotions που ονομάζονται ‘’40 Days That Rock’’, για τους ροκάδες όλων των γενεών!

Αυτό το μήνα και μέχρι τις 14 Ιουνίου τα Hard Rock Café Athens & Hard Rock Café Glyfada σας προσκαλούν καθημερινά για πολλά cocktails με 20% έκπτωση από τις 16.00 μέχρι τις 19.00. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε ένα Legendary burger μαζί με μια Draft μπίρα στα 16.00 ευρώ.
Όσον αφορά τα μουσικά μας events στο Hard Rock Café Glyfada, ο D.J Nick θα κάνει κάθε Παρασκευή μουσικές αναδρομές στις δεκαετίες από τα 70s μέχρι και σήμερα.
Ο εορτασμός των 40 χρόνων Hard Rock Café θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο γεγονός, τη συμμετοχή των Hard Rock Café Athens και Hard Rock Café Glyfada στη διοργάνωση των φετινών Video Music Awards 2011 που διοργανώνει το Mad T.V, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, στις 14 Ιουνίου. Την ημέρα των γενεθλίων των 40 χρόνων του brand Hard Rock Café (14 Ιουνίου) , τα Hard Rock Café Athens &  Hard Rock Café Glyfada θα αποτελέσουν έναν από τους βασικούς υποστηρικτές των φετινών μουσικών βραβείων του Mad T.V και έτσι θα ροκάρουμε παρέα τα φετινά 40α μας γενέθλια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.