Αρχική Airlines News Για το 2011 η AEGEAN θα διαθέσει 2,5 εκατ. θέσεις για την...

Για το 2011 η AEGEAN θα διαθέσει 2,5 εκατ. θέσεις για την αγορά της Θεσσαλονίκης

Aegean AirlinesΠαρά την έντονη ύφεση στην οποία έχει εισέλθει η Ελληνική οικονομία, η AEGEAN προσφέρει το καλοκαίρι του 2011 στο δίκτυό της από Θεσσαλονίκη 19 απευθείας συνδέσεις με προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού, τους περισσότερους από ποτέ.
Συγκεκριμένα προσφέρονται 11 άμεσες συνδέσεις με προορισμούς εσωτερικού και 8 σε προορισμούς εξωτερικού με 3 νέους σε στρατηγικές αγορές. Οι νέοι προορισμοί εξωτερικού είναι η Μόσχα, το Παρίσι και το Τελ Αβίβ, προσθέτοντας σημαντικά  στη δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, δίνοντας νέα δυναμική προς την Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, μέσω της από το 2010 λειτουργίας της στο πλαίσιο της STAR Alliance προσφέρει βελτιωμένη προσβασιμότητα και σημαντικά πλεονεκτήματα στους επιβάτες της στο παγκόσμιο δίκτυο των 27 αυτών εταιρειών.
Η AEGEAN συνεχίζοντας τη στρατηγική της επένδυσης στην ποιότητα και την καινοτομία δημιούργησε ένα νέο εξαιρετικά αναβαθμισμένο Business Lounge στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.  Την κορδέλα των εγκαινίων  έκοψε σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης .Το νέο Business Lounge της AEGEAN το οποίο θα φιλοξενεί τους επιβάτες της διακεκριμένης θέσης αλλά και τους κατόχους της χρυσής κάρτας Miles & Bonus, έχει υψηλή αισθητική με έμφαση στην άνεση, τη λειτουργικότητα και την καινοτομία στην υπηρεσία του απαιτητικού, τακτικού  επιβάτη. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 90 άτομα καθήμενους και λειτουργεί πλέον με αυτόνομο κλιματισμό / εξαερισμό χώρου. Διαθέτει θέσεις  για  desktops, wireless δίκτυο,   ειδικό πάγκο για την ανάγνωση περιοδικών και εφημερίδων,  ειδική γωνιά για αλλαγή βρεφών στις τουαλέτες, lockers που μπορούν να αφήνουν οι επισκέπτες τα προσωπικά τους είδη. Επιπλέον θα προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν στο χώρο του 10 νέα ipads της Apple. Ο σχεδιασμός και η μελέτη του χώρου έγινε από την εταιρεία ZEGE (γραφείο Ζέππου –Γεωργιάδη).
Ο Πρόεδρος της AEGEAN κ. Θεόδωρος Βασιλάκης δήλωσε: «Ανάπτυξη με ποιότητα, αυτό το όραμα υπηρετούμε για τον τουρισμό της χώρας αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους έλληνες καταναλωτές. Η Θεσσαλονίκη είναι  βάση της AEGEAN για 5 αεροσκάφη και 270 ανθρώπους μας. Εφέτος προσφέρουμε 19 άμεσες συνδέσεις εξωτερικού και εσωτερικού, περισσότερες από ποτέ με 2,5 εκ. θέσεις απευθείας από τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα προικίζουμε το αεροδρόμιο με ένα χώρο στολίδι, για τους τακτικούς επιβάτες της Aegean αλλά και των άλλων 27 εταιρειών της STAR ALLIANCE, προβάλλοντας και αναβαθμίζοντας το αεροδρόμιο αλλά και την πόλη».
Με το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2011 η Aegean, πραγματοποιεί 19 απευθείας δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη,
11 δρομολόγια είναι εσωτερικού, σχεδόν όσες επιλογές υπάρχουν  και από Αθήνα. Από αυτά 3 δρομολόγια δημόσιας υπηρεσίας, για πρώτη φορά χωρίς επιδότηση, για πρώτη φορά με επιλογή χαμηλότερων ναύλων, για πρώτη φορά με jet αεροσκάφη,  Αποτέλεσμα; Διπλασιάστηκε η κίνηση σε σχέση με το παρελθόν στον πρώτο χρόνο λειτουργίας.
8 δρομολόγια διεθνή με 3 καινούργια, Μόσχα, Παρίσι και Τελ Αβίβ, 3 εξαιρετικά σημαντικές αγορές, που έχουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης. Φυσικά συνεχίζονται οι 5 καθημερινές πτήσεις σε 4 πόλεις της Γερμανίας καθώς και ενισχύεται η συχνότητα της σύνδεσης με τη Λάρνακα.
Έτσι για το 2011 η AEGEAN θα διαθέσει 2,5 εκατ. θέσεις για την αγορά της Θεσσαλονίκης, από τις οποίες σχεδόν 1 εκατομ. σε πτήσεις εξωτερικού, έχοντας τριπλασιάσει την προσφορά της σε θέσεις εξωτερικούς από τη Θεσσαλονίκη κατά την τελευταία δεκαετία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.