Αρχική Airlines News Αεροπορικές Εταιρείες Χαμηλού Κόστους: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τον Ελληνικό Τουρισμό

Αεροπορικές Εταιρείες Χαμηλού Κόστους: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τον Ελληνικό Τουρισμό

Αεροπορικές Εταιρείες Χαμηλού Κόστους: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τον Ελληνικό ΤουρισμόΑεροπορικές Εταιρείες Χαμηλού Κόστους: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τον Ελληνικό Τουρισμό μιά ημερίδα που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 11.00 πμ.

Το Ξ.Ε.Ε. ανοίγει τη δημόσια συζήτηση για τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους. Η αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζει η ελληνική τουριστική αγορά για τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους θέτει επί τάπητος στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα μία σειρά από θέματα για τον ευαίσθητο τομέα των αερομεταφορών και δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Το Ξ.Ε.Ε., λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα των μελών του, δίνει το βήμα σε ειδικούς επί των αερομεταφορών, να αναλύσουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζει η έλευση και πύκνωση των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στην Ελλάδα, να ερμηνεύσουν τα σημεία των καιρών και να δώσουν κατευθύνσεις στρατηγικής για τους φορείς που είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό και την άσκηση της τουριστικής πολιτικής σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Για πρώτη φορά το ΞΕΕ θα μεταδώσει ζωντανά μέσω της υπηρεσίας Live Streaming την εκδήλωση έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι γιατί ο Ελληνικός Τουρισμός είναι υπόθεση όλων.

Μπορείτε να καταθέσετε της ερωτήσεις σας στο email grhotels@grhotels.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.