Αρχική Rally Στις 5 Μαΐου ξεκινά το 10ο Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Στις 5 Μαΐου ξεκινά το 10ο Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

stergiakis 8th Historic Rally acropolisΑπό τις 5 μέχρι και τις 8 Μαΐου το 10ο Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις θα ξυπνήσει και πάλι μνήμες άλλων εποχών πιστοποιώντας με το μέγεθος του αριθμού των συμμετοχών του τη σπουδαιότητά του.
161 ιστορικά αυτοκίνητα, άλλα κατάλληλα προετοιμασμένα για τη μάχη με το χρονόμετρο και άλλα, έργα τέχνης περασμένων δεκαετιών έτοιμα για ασκήσεις ακριβείας, θα πάρουν εκκίνηση την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 18:00 κάτω από την Ακρόπολη, πριν οδηγηθούν στη Στερεά Ελλάδα όπου με επίκεντρο τα Καμένα Βούρλα θα δώσουν μια τριήμερη μάχη καθένα στο στοιχείο του: 63 αυτοκίνητα στην κατηγορία Sporting και 98 στη Regularity.
Τη στήριξη τους στη φετινή διοργάνωση προσφέρουν οι Mercedes-Benz σε ρόλο Μεγάλου Χορηγού, η Cosmote ως Χρυσός Χορηγός, καθώς και οι εταιρείες ΕΜΑ Α.Ε και Super Fast Ferries, ενώ πολύτιμη είναι και η υποστήριξη από το Μουσείο Νάσιουτζικ, την εταιρεία Zita Congress και την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.