Αρχική General To Mariner of the Seas για πρώτη φορά στον Πειραιά

To Mariner of the Seas για πρώτη φορά στον Πειραιά

εκπρόσωπος της εταιρίας Navigator Travel & Tourist Services Ltd που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την  Royal Caribbean International για την Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποίησαν ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών με τον πλοίαρχο κ. Flemming NielsenΤην παρθενική του εμφάνιση έκανε την Παρασκευή το κρουαζιερόπλοιο Mariner of the Seas στον Πειραιά στα πλαίσια της 14ημερης κρουαζιέρας που πραγματοποιεί στην Ανατολική Μεσόγειο. Το κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην εταιρία Royal Caribbean International και στην κατηγορία Voyager Class.

Το Mariner of the Seas ξεκίνησε στις 5 Απριλίου 2011 από την Ρώμη, επισκέφθηκε τη Σικελία, και κατόπιν έφθασε στον Πειραιά μαζί με περίπου 3.200 επιβάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα. Η υποδοχή του πλοίου από τις αρχές του Λιμένος Πειραιώς ήταν ιδιαίτερα θερμή καλωσορίζοντας το στην πρώτη του επίσκεψη. Εκπρόσωποι του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, εκπρόσωπος της εταιρίας Navigator Travel & Tourist Services Ltd που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την  Royal Caribbean International για την Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποίησαν ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών με τον πλοίαρχο κ. Flemming Nielsen και ευχήθηκαν σε όλο το προσωπικό του πλοίου πάντα καλά ταξίδια.

Το πλοίο μετά το σταθμό της Αθήνας αναχώρησε για τη Χάιφα στο Ισραήλ όπου έφτασε την Κυριακή. Από εκεί θα επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ, ενώ την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 θα βρεθεί και πάλι στα ελληνικά νερά και συγκριμένα στην Ρόδο από όπου θα αναχωρήσει μια μέρα μετά για το Κουσάντασι. Η επόμενη στάση του είναι πάλι στην Ελλάδα στα Χανιά όπου θα βρεθεί στις 15 Απριλίου 2011 για μία πάλι μέρα και θα συνεχίσει το δρόμο του για το Κάπρι, στο οποίο θα βρίσκεται στις 17 Απριλίου 2011. Τελευταία του στάση είναι στις 18 Απριλίου η Ρώμη. Για το καλοκαίρι του 2011 το Mariner of the Seas θα πραγματοποιεί 7ήμερες κρουαζιέρες στην Δυτική Μεσόγειο, και 12ημερες στην Ανατολική Μεσόγειο. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα γίνουν 40 κρουαζιέρες σε ένα καλοκαίρι προσεγγίζοντας τουλάχιστον 3 ελληνικά λιμάνια δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 120.000 επιβάτες να γνωρίσουν τη χώρα μας.

«Η συμβολή της κρουαζιέρας στον ελληνικό τουρισμό είναι γνωστή και δεδομένη. Δίνεται η ευκαιρία σε χιλιάδες τουρίστες να γνωρίσουν τα νησιά μας, και την Αθήνα, ενώ χαίρονται την πολυτέλεια των κρουαζιερόπλοιων και τις ανέσεις του ταξιδιού»,  επισημαίνει ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel & Tourist Services, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Royal Caribbean Cruises στην Ελλάδα και την Κύπρο και πρόσθεσε ότι «Η Ανατολική Μεσόγειος γνωρίζει α νάπτυξη στην κρουαζιέρα, με δρομολογήσεις νέων πλοίων. Η εταιρία Royal Caribbean International επενδύει στην περιοχή δρομολογώντας νέα πλοία, στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και της οικονομίας των τοπικών κοινωνιών.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.