Αρχική Hotels Tην Asian Spa Ayurvedic & City Retreat επέλεξαν η Starwood στη Σαντορίνη...

Tην Asian Spa Ayurvedic & City Retreat επέλεξαν η Starwood στη Σαντορίνη & το Posidoneion Grand Hotel στις Σπέτσες

Asian Spa Ayurvedic & City RetreatΤις υπηρεσίες ευεξίας και τη μοναδική γνώση και εμπειρία του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat επέλεξε και η Starwood για τα ξενοδοχεία Vedema Resort και Mystique στην Σαντορίνη. Τα εν λόγω πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα ανήκουν στον Όμιλο The Luxury Collection Starwood Hotels & Resorts. Από τα μέσα του Απριλίου, όπου ξεκινάει η τουριστική περίοδος, το Asian Spa Resort είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες της Σαντορίνης με μοναδικές θεραπείες χαλάρωσης και ευεξίας οι οποίες υπηρετούν τα υψηλά standards ποιότητας της Starwood.
Το ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς του νησιού, το Posidoneion Grand Hotel, εμπιστεύεται την Asian Spa Resorts για τις ποιοτικές και εξειδικευμένες θεραπείες spa που προσφέρει στους επισκέπτες της.
Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Asian Spa Ayurvedic & City Retreat που την καθιέρωσαν στην Ελληνική αγορά, είναι η πολυετής επαγγελματική εμπειρία των στελεχών της, το υψηλό επίπεδο και η ποιότητα των παρεχόμενων θεραπειών καθώς και το μοναδικό know how σε υπηρεσίες ευεξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.