Home General H SIXT με νέες Προσφορές

H SIXT με νέες Προσφορές

sixt logoΤα οικονομικά δεδομένα καθημερινά αλλάζουν και όλοι μας οφείλουμε να προχωρήσουμε στις απαιτούμενες αναπροσαρμογές. Η εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT, σεβόμενη τους πελάτες της, αλλά δείχνοντας ταυτόχρονα τη διάθεση να αποκτήσει και νέους, έχει προχωρήσει στη μείωση των τιμών της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και “έκπτωση” στην ποιότητα που προσφέρει. Κάτι το οποίο αποτελεί κυρίαρχη δέσμευσή της.

Οι ημέρες που διανύουμε ενδείκνυνται για αποδράσεις, κοντινές ή μακρινές και η SIXT φρόντισε έτσι ώστε να μπορέσουν κατά το δυνατόν περισσότεροι να βγουν από το Κλεινόν Άστυ, χωρίς να βγουν από τον προϋπολογισμό τους.
Για εσάς που θέλετε να ταξιδέψετε με τη SIXT μπορείτε να το κάνετε μόνο με χρέωση 20,17 ευρώ* ανά ημέρα, για διάστημα τριών ημερών.
Η προσφορά αυτή αφορά αυτοκίνητα κατηγορίας, 1.0cc και τα προνόμια δεν σταματούν εδώ. Στην τιμή των 20,17 ευρώ*, σάς παρέχεται δωρεάν αναβάθμιση αυτοκινήτου. Δηλαδή η χρέωση αφορά κατηγορία 1.0cc, αλλά το αμάξι που θα οδηγείτε είναι κατηγορίας 1.2cc.
* Στις τιμές, δεν περιλαμβάνονται ΦΠΑ και φόροι αεροδρομίων

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version