Home General Creta Maris – Terra Maris Convention & Golf Resort στην υπηρεσία...

Creta Maris – Terra Maris Convention & Golf Resort στην υπηρεσία της προστασίας του περιβάλλοντος

Creta Maris – Terra Maris Convention & Golf Resort  στην υπηρεσία της προστασίας του περιβάλλοντοςΜε στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris – Terra Maris Convention & Golf Resort  συμμετείχε στον καθαρισμό της παραλιακής ζώνης της Χερσονήσου.

Στον συγκεκριμένο καθαρισμό συμμετείχαν 11 μέλη της ομάδας τα οποία διαθέτοντας τον απαραίτητο εζοπλισμό καθάρισαν την περιοχή, απομακρύνοντας όλα τα άχρηστα αντικείμενα, σκουπίδια κ.α.

Η ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris – Terra Maris Convention & Golf Resort αποτελείται από εθελοντές – εργαζομένους των ξενοδοχείων, με σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, ακτών.

Οι δράσεις των ομάδων περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris – Terra Maris Convention & Golf Resort θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version