Αρχική Education Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο σεμινάριο για πληρώματα επαγγελματικών σκαφών αναψυχής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο σεμινάριο για πληρώματα επαγγελματικών σκαφών αναψυχής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο της ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για πληρώματα επαγγελματικών σκαφών αναψυχής το οποίο διοργάνωσε η ISTION Yachting Academy.
Το Σεμινάριο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ από 12 έως 15 Απριλίου, διήρκησε 21 ώρες και το παρακολούθησαν 40 επαγγελματίες στο θαλάσσιο τουρισμό. Εισηγητές του Σεμιναρίου ήταν οι: Ιωάννης Μαραγκουδάκης, Αντώνης Κατσαλής, Ελένη Γκρανιά, Ιωάννης Καπασάκης και Μαργαρίτα Σαββοπούλου, οι οποίοι ανέπτυξαν τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
Ναυτική αγωγή, Εξυπηρέτηση πελατών, Επικοινωνία, Διαφωνίες, Εισαγωγή στην  Ξενοδοχειακή τέχνη, Διαμόρφωση μενού, Εισαγωγή στην οινολογία  και Art de la table.
Η διοργάνωση αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ανέλαβε η ISTION Yachting Academy και η οποία στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στο χώρο του επαγγελματικού yachting. Η εταιρεία πιστεύοντας πως οι προσπάθειες αναβάθμισης θα πρέπει να βασιστούν κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου, σκοπεύει να συνεχίσει το πρόγραμμα με συνεχή προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των πληρωμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.