Αρχική Airlines News Μόνο στο www.germanwings.com οι χαμηλότερες τιμές για Ευρώπη!!!

Μόνο στο www.germanwings.com οι χαμηλότερες τιμές για Ευρώπη!!!

GermanwingsΗ νέα ιστοσελίδα της Germanwings προσφέρει έναν πιο σύγχρονο σχεδιασμό με μεγαλύτερη και πιο ευανάγνωστη γραμματοσειρά. Η κεντρική ιδέα που ακολουθεί η ιστοσελίδα της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερες κατηγορίες, περισσότερες πληροφορίες και υπηρεσίες. Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα απλοποιήθηκε και οδηγεί σε σαφέστερη και απλούστερη λειτουργία. Ως αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν πάντα τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις πληροφορίες πτήσεων της αγαπημένης τους, χαμηλού κόστους εταιρείας, σε πραγματικό χρόνο και να πραγματοποιούν το web check in της πτήσης τους.

Ο Ognjen Zeric, Αντιπρόεδρος Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Πωλήσεων της Germanwings, δήλωσε: «Η έντονα βελτιωμένη αρχική σελίδα μας έθεσε την εταιρεία σε μία ακόμη πλεονεκτικότερη θέση στο βασικό μας εργαλείο πωλέσεων, το internet.  Δυνατό μας σημείο αποτελεί η διασφάλιση της χαμηλότερης δυνατής τιμής και της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται από την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα www.germanwings.com.»

Germanwings – Η Χαμηλού Κόστους Αεροπορική Εταιρία για Ευρώπη
Η Germanwings είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Προσφέρει χαμηλού κόστους πτήσεις από Κολονία/ Βόννη, Στουτγάρδη, Βερολίνο/Schoenefeld, Αμβούργο, Ανόβερο και Ντόρτμουντ προς περισσότερους από 75 προορισμούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο νέος στόλος αεροσκαφών αποτελείται από 30 jets, τύπου Airbus A319.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στα τηλέφωνα 8252008981, αν καλείτε από σταθερό τηλέφωνο και στο 9019003109 αν καλείτε από κινητό ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.germanwings.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.