Αρχική Airlines News Η Emirates αναπτύσσει το δίκτυο της στη Νότια Αμερική με πτήσεις προς...

Η Emirates αναπτύσσει το δίκτυο της στη Νότια Αμερική με πτήσεις προς το Μπουένος Άιρες και το Ρίο Ντε Τζανέιρο

Η EmiratesΟι δυο κεντρικότερες πόλεις της Νοτίου Αμερικής θα έχουν σύντομα άμεση σύνδεση με το Ντουμπάι και με πάνω από 100 προορισμούς παγκοσμίως, με την έναρξη των απευθείας καθημερινών πτήσεων προς το Ρίο Ντε Τζανέιρο και το Μπουένος Άιρες από τις 3 Ιανουαρίου 2012. 

Η Α.Ε. Sheikh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Chairman and Chief Executive, Emirates Airline & Group δήλωσε: «Το Μπουένος Άιρες και το Ρίο Ντε Τζανέιρο αποτελούν υψηλού επιπέδου τουριστικούς προορισμούς καθώς επίσης και σημαντικά επιχειρηματικά και εμπορικά κέντρα. Οι έρευνα που πραγματοποιήσαμε μας έδειξε ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για τις πόλεις αυτές από όλο το δίκτυό μας. Η Βραζιλία αποτελεί μέλος τους δικτύου της Emirates από το 2007, όταν ξεκινήσαμε τις πρώτες πτήσεις από το Ντουμπάι προς το Σάο Πάολο.

Καθώς η χώρα φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016, η Βραζιλία θα είναι το παγκόσμιο κέντρο ενδιαφέροντος, θα είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε τους φιλάθλους  στις διάφορες εκδηλώσεις. Παράλληλα η προσθήκη πτήσεων προς την Αργεντινή θα μας ανοίξει σημαντικές αγορές».

Ο Υπουργός Τουρισμού της Αργεντινής Carlos Enrique Meyer ανέφερε: «Τα σχέδια της Emirates για πτήσεις από το Ντουμπάι προς το Μπουένος Άιρες και το Ρίο Ντε Τζανέιρο θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση του τουρισμού, του εμπορίου και των επενδύσεων μεταξύ της Αργεντινής, της Βραζιλίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η ήδη υπάρχουσα σύνδεση της  Emirates με το Σάο Πάολο είναι πολύ δημοφιλής από τότε που ξεκίνησε. Η προσθήκη για το Ρίο Ντε Τζανέιρο θα βοηθήσει στην περαιτέρω ενίσχυση των πολιτισμικών σχέσεων μεταξύ των δύο περιοχών».

Το δρομολόγιο Ντουμπάι- Ρίο Ντε Τζανέιρο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300ER, προσφέροντας 8 πολυτελείς σουίτες Πρώτης Θέσης, 42 κρεβάτια στην Επιχειρηματική Θέση και 304 θέσεις στην Οικονομική. Σε όλες τις διαβαθμίσεις θέσεων οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν πάνω από 1200 κανάλια μέσω του πολυβραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας ICE.

Ο Κυβερνήτης της Πολιτείας του Ρίο Ντε Τζανέιρο Sergio Cabral Filho δήλωσε: «Η άφιξη της Emirates θα προσφέρει ουσιαστική σύνδεση ανάμεσα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και την Ανατολή , και θα σηματοδοτήσει νέες τουριστικές και εμπορικές ευκαιρίες. Το Ρίο Ντε Τζανέιρο φιλοξενεί τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις όπως  2011 World Military Games, 2013 Cup of the Confederations , το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016. Η νέα υπηρεσία από τον Ιανουάριο του 2012, θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το κράτος και την  πόλη μας.

Η επιπλέον χωρητικότητα του αεροσκάφους θα ενισχύσει τις εισαγωγές και τις εξαγωγές συμπεριλαμβανομένων εξαρτημάτων αυτοκινήτων, κατασκευαστικά υλικά, φρούτα και λαχανικά, φαρμακευτικά προϊόντα από το Ρίο. Για το Μπουένος Άιρες στις εισαγωγές και εξαγωγές συμπεριλαμβάνονται τα υφάσματα, τρόφιμα και φαρμακευτικά προϊόντα.

Η Βραζιλία είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία λόγω της επιτυχίας της στον τομέα των πετρελαιοειδών. Σύμφωνα με το Αραβο- Βραζιλιάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο οι εξαγωγές σε Αραβικές χώρες, αξίας 12.57 δισ. Δολαρίων το 2010, αντιπροσωπεύουν  αύξηση της τάξεως του 34%, ενώ οι εισαγωγές αξίας 6,96  δισ. δολαρίων αντιπροσωπεύουν αύξηση της τάξεως του 33% σε σχέση με το 2009.

Από τις 3 Ιανουαρίου του 2012, η πτήση ΕΚ 247 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 07: 05 και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ρίο στις 15:35. Αντίστοιχα θα αναχωρεί από το Ρίο στις 17:20 και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες στις 19:30.
Από το Μπουένος Άιρες η πτήση ΕΚ248 θα αναχωρεί στις 21:30 και θα φτάνει την επόμενη μέρα στο Ρίο στις 01:20. Το αεροσκάφος θα αναχωρεί από το Ρίο στις 02:55 και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 22:35.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.