Αρχική Airlines News Εντοπίστηκαν τμήματα του Airbus Α330 που είχε συντριβεί την 1η Ιουνίου 2009

Εντοπίστηκαν τμήματα του Airbus Α330 που είχε συντριβεί την 1η Ιουνίου 2009

Air France 2009 CrashΟ κ. Pierre-henri Gourgeon, Διευθύνων Σύμβουλος της Air France Klm μετά την ενημέρωση του ότι εντοπίστηκαν τμήματα του Αirbus που είχε συντριβεί την 1η Ιουνίου 2009, έκανε την εξής δήλωση
«H Air France έχει ενημερωθεί από το Γαλλικό Οργανισμό Διερεύνησης και Αναλύσης Ατυχημάτων (Bureau d’Enquêtes et d’Analyses), ότι εντοπίστηκαν τμήματα του Airbus Α330 που είχε συντριβεί την 1η Ιουνίου 2009 στον Ατλαντικό στην γραμμή από Ριο προς Παρίσι – Charles de Gaulle.

Η ανακάλυψη αυτή, που έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά το ξεκίνημα της τέταρτης θαλάσσιας αναζήτησης, η οποία χρηματοδοτείται από την Air France και την Airbus, είναι μία πολυ ενδιαφέρουσα εξέλιξη και δίνει ελπίδες ότι θα βρεθούν περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του ατυχήματος τα οποία παραμένουν ανεξήγητα. Θα μπορούν ίσως να δωθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν από την 1η Ιουνίου του 2009, στις οικογένειες των θυμάτων, στην εταιρεία μας και στο σύνολο της παγκοσμίας αεροπορικής κοινότητας ως προς τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αυτό ατύχημα.

Μιλώντας εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις γαλλικές αρχές, που συνεχίζουν τις αναζητήσεις με πρωτοφανή μέσα, καθώς επίσης και το πλήρωμα του πλοίου Alucia και όλους όσους πρόκειται να λάβουν μέρος στην, όπως όλοι ελπίζουμε, ανάκτηση των συσκευών καταγραφής πτήσης. »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.