Αρχική Airlines News Διασκεδάστε και κερδίστε ανακαλύπτοντας την Ευρώπη!

Διασκεδάστε και κερδίστε ανακαλύπτοντας την Ευρώπη!

easyjetH easyJet, ξεκινάει την Τετάρτη 13, Απριλίου, το καινούργιο online παιχνίδι της, για όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν την Ευρώπη διασκεδάζοντας!
Με το νέο συναρπαστικό online παιχνίδι της, η easyJet σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την Ευρώπη, να διασκεδάσετε και να κερδίσετε μοναδικά δώρα1. Επισκεφθείτε τώρα το site http://el.gameeurope.easyjet.com, εντοπίστε στο χάρτη τους προορισμούς της easyJet και συμμετέχετε στο μεγάλο διαγωνισμό για μοναδικά δώρα όπως, δωρεάν ταξίδια ενός έτους σε όλους τους προορισμούς της easyJet, ένα Σαββατοκύριακο για 2 στο Λονδίνο, ένα iPad 16GB ή μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, για να μπορείτε να αποθανατίζετε τις σημαντικές σας στιγμές. Εάν η γεωγραφία δεν είναι το δυνατό σας σημείο, μην ανησυχείτε, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις πιθανότητές να μαζέψετε περισσότερους πόντους απλά προσκαλώντας τους φίλους σας να παίξουν και αυτοί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.