Αρχική Companies Άγονη Γραμμή Γόνιμη 2011

Άγονη Γραμμή Γόνιμη 2011

Celestyal Cruises

AGONH_GRAMMH_A4_FIN_OUTΓια 5η συνεχή χρονιά ο Όμιλος Attica Group (Blue Star Ferries & Superfast Ferries), στηρίζει ως χορηγός την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Διάδραση» μέσω του προγράμματος «Άγονη Γραμμή Γόνιμη».

Εφέτος το πρόγραμμα επισκέπτεται την Ηρακλειά, την Αντίπαρο, τη Χάλκη, τη Θηρασιά, το Καστελλόριζο, την Κάλυμνο, την Αμοργό και την Τήνο. Κατά τις επισκέψεις στα νησιά παρουσιάζεται ένα τρίπτυχο δράσεων, το οποίο περιλαμβάνει τις Λέσχες Ανάγνωσης, Διαγωνισμό Ανάγνωσης Παιδικού Βιβλίου και τις κύριες δράσεις του Φεστιβάλ της «Διάδρασης», όπου μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια πλούσια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων και πολιτιστικών δράσεων.

Στους μαθητές δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδραστικά εργαστήρια, ψηφιδωτό, kung fu, δημιουργία διαδικτυακής εφημερίδας και comics, θεατρικό παιχνίδι, yoga, μαθήματα παραδοσιακών ελληνικών χορών, μουσικά εργαστήρια, καθώς και παιχνίδια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Επίσης, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι νησιώτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές προβολές, ανοιχτή συζήτηση για τρόπους ενεργειακής αυτονομίας στα ελληνικά νησιά, συναυλίες με την Καμεράτα και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, καθώς και θεατρική παράσταση.

Η συγκεκριμένη δράση έχει στόχο την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό για όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους και εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Attica Group που τιτλοφορείται «Με Προορισμό εσάς» και απευθύνεται στα νησιά που εξυπηρετεί ο Όμιλος με τα πλοία Blue Star Ferries & Superfast Ferries.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.